Ρόμπι Κιν: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο - Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, είναι μια τοπ ομάδα»
Για τον συγκλονιστικό αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Ισραήλ, Ρόμπι Κιν.
Σε δύσκολη θέση ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, που έπρεπε να εξηγήσει τους παράγοντες της κατάρρευσης, που οδήγησαν στη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού.
«Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, ήμασταν πολύ νευρικοί. Δίναμε συνεχώς την μπάλα στον αντίπαλο και μπερδευόμασταν
Η ήττα είναι ήττα. Έβαλαν τέσσερα γκολ, χάσαμε πολλή ενέργεια. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες μου να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.
Είναι μία τοπ ομάδα. Όλοι το ξέραμε ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι. Έχει φοβερούς επιθετικούς. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η νύχτα μας παρά το σκορ του πρώτου αγώνα», δήλωσε ο Ιρλανδός τεχνικός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
