ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η πρώτη του Παλάσιος στα πράσινα
Κανονικά και στις δύο προπονήσεις συμμετείχε ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ του «τριφυλλιού» με τους Σένκεφελντ και Κουρμπέλη να μένουν εκτός.
Τις πρώτες του προπονήσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, με την ΠΑΕ να δημοσιεύει κι ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του. Μάλιστα το πρωί προπονήθηκε στο Κορωπί, ωστόσο το απόγευμα η προπόνηση έλαβε χώρα στη Λεωφόρο, με τον Αργεντινό να έχει τη πρώτη του γνωριμία με την ιστορική έδρα της ομάδας.
Το πρωινό πρόγραμμά περιελάμβανε προθέρμανση, κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, ενώ το απόγευμα οι «πράσινοι» μετά το ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις και παιχνίδι τακτικής.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κουρμπέλης, θεραπεία ο Σένκεφελντ ενώ ο Αγιούμπ έκανε αποφόρτιση το απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
