Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το κομβικό ντέρμπι - Ποιους έκοψε μετά την Τούμπα

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ενδέχεται να κρίνει τον πρωταθλητή…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ την Τετάρτη (15/5, 20:00) για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, έχοντας ουσιαστικά τον ρόλου του… ρυθμιστή, αφού οι δικές του πιθανότητες για τον τίτλο ελαχιστοποιήθηκαν με την ήττα στην Τούμπα.

Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί – όπως έκαναν και πέρυσι στην αντίστοιχη φάση -, κάτι που δήλωσε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης.

Ξεχωρίζει η επιστροφή του Ζοβάνε Καμπράλ, που έχει να αγωνιστεί από τις 7 Απριλίου και το παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς και οι απουσίες των Μασούρα και Ναβάρο, που αντικαταστάθηκαν από το ημίχρονο στην Τούμπα και γίνονται αποδέκτες… μηνύματος από τον Μεντιλίμπαρ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Στέφαν Γιόβετιτς και Αντρέας Ντόη , ενώ απόντες είναι ξανά οι Ιμπόρα, Ορτέγκα και Ρίτσαρντς, που είναι ανέτοιμοι.

Εκτός επιλογών τέθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στον πάγκο, χωρίς να παίρνει, όμως πολλά λεπτά συμμετοχής.

Μοναδικός «κανονικός» αριστερός μπακ είναι ο νεαρός Αποστολόπουλος, όμως διαθέσιμος είναι και ο Κίνι.

Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος απουσιάζει, αφού είναι τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Αναλυτικά:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News