ΕΠΟ Παρασκήνιο: Ο Μπαλτάκος υπέρ του Γκαγκάτση για να «φάει» τον Φιλιππούση

ΕΠΟ Παρασκήνιο: Ο Μπαλτάκος υπέρ του Γκαγκάτση για να «φάει» τον Φιλιππούση

Ο «τρελός του χωριού» γράφει για το τι ακριβώς κρύβουν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκου, υπέρ της υποψηφιότητας, Μάκη Γκαγκάτση στην εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ξαφνικά, μίλησε κι ο Αλμέιδα. Για την Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είπε ότι υπερασπίστηκε την ΑΕΚ. Δεν μας εξήγησε, βέβαια, με ποιον τρόπο το έκανε και γιατί αποφάσισε να πιάσει απ’ τον λαιμό τον πρώτο που βρήκε μπροστά του.

Είναι έξυπνος ο Ματίας. Και καλά δασκαλεμένος. Στην Τούμπα έλεγε ότι αν τον σπρώξουν, θα σπρώξει κι εκείνος. Φυσιολογική αντίδραση για έναν Αργεντινό. Αλλά όταν έκλεισε το θέμα και του επιβλήθηκε απλώς ένα πρόστιμο, ο Αλμέιδα βγήκε και μίλησε στους Σουηδούς. Ως την ποινή απ’ τη ΔΕΑΒ κρατούσε κλειστό το στόμα του.

Λέξη δεν του έπαιρνε κάποιος για περίπου δύο εβδομάδες. Επαναλαμβάνω, όμως, το ερώτημα: ποιος πείραξε την ΑΕΚ στην Τούμπα και με ποιον τρόπο; Επειδή τη νίκησε ή μήπως την έβρισε; Αλλά έτσι συμβαίνει όταν κάποιος παράγοντας θεωρεί ότι η ομάδα του είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών. Μας παραθυμιάζουν και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

Θεωρούν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς. Ο Τρελός, πάντως, δικαιώθηκε για όσα σας έγραψε προχθές και για τη στοχοποίηση του Μπαλτάκου. Εγώ σας είχα στείλει νωρίς το κείμενο. Πριν ακουστεί ο Μπαλτάκος στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εκεί που τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ και μάλιστα άνοιξε τον δρόμο στον Γκαγκάτση, για να μπορέσει ο Χρυσόστομος να δοκιμάσει τον διπλό ρόλο και στην ΕΠΟ και στην ομάδα της Σαλονίκης. Και πρόεδρος στην ομοσπονδία και CEO στην ΠΑΕ.

Με έναν στόχο, βέβαια, το έπραξε ο Τάκαρος. Για να μην υποβιβαστεί σε επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, αλλά για να γίνει «Ιάκωβος» στη θέση του Φιλιππούση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News