Γιόβετιτς: «Λυπάμαι για την Φιορεντίνα – θα ήταν ωραία να επέστρεφα»

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο μετά την κατάκτηση του Conference League ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς επιλέχθηκε να περάσει ως αλλαγή από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο 72ο λεπτό του τελικού του Conference League απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Φιορεντίνα, έχοντας πολύ καλή απόδοση, βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

Σε δηλώσεις του στο «Sky Italia», ο Μαυροβούνιος άσος εμφανίστηκε με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από την μία μεριά ήταν χαρούμενος που πανηγύρισε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του, αλλά παράλληλα ήταν στεναχωρημένος που αυτό συνέβη κόντρα στην πρώην ομάδα του, την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε πολύ.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά και πως θα ήταν όμορφο να επέστρεφε κάποια στιγμή στο σύλλογο της Φλωρεντίας.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της εθνικής Μαυροβουνίου:

«Είμαι πανευτυχής. Υπέφερα πολλά για να φτάσω εδώ. Είναι ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τίτλος και δεν ήταν εύκολο να έρθει. Αποκλείσαμε δυνατές ομάδες για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας στηρίξουν. Λυπάμαι για τη Φιορεντίνα, δεν ήταν εύκολο για μένα να παίξω εναντίον τους και στενοχωριέμαι που έχασαν ξανά στον τελικό»

Ενώ πρόσθεσε:

«Έχω τον πατέρα μου στη φανέλα μου, έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια. Ήταν πάντα δίπλα μου και θα ήθελα να με έβλεπε», πρόσθεσε αφιερώνοντας τον τίτλο στον μπαμπά του.

Σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του, αποκρίθηκε:

«Έχω υπογράψει για έναν συν έναν χρόνο. Θα μιλήσουμε, δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε…»,

Τέλος, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Φιορεντίνα:

«Έχουν τον αριθμό μου (γέλια). Ποτέ δεν ξέρεις. Θα ήταν ωραία. Το σημαντικό ήταν πως φέτος ήμουν γερός, πήγα καλά και δεν αντιμετώπισα τραυματισμούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News