Παναθηναϊκός Aktor: Οι δύο «πράσινοι» που στέλνουν μηνύματα και τι ισχύει για σέντερ!

Οι «πράσινοι» είναι σε φάση εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής τελευταίας πινελιάς. Σε φάση απόκτησης ενός σέντερ που φυσικά θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Εργκίν Αταμάν. Κάτι «δυνατό», αλλά χωρίς βιασύνη. Ταυτόχρονα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και στα Προολυμπιακά Τουρνουά και χαμογελούν. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης.

Είχαμε αναφέρει πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι αρκετά ήσυχο για τους «πράσινους» γιατί πολύ απλά στο μυαλό του Εργκίν Αταμάν είναι να πραγματοποιηθούν 2 κινήσεις ώστε να κλείσει το ρόστερ. Η μία έχει γίνει και μάλιστα με το… καλημέρα με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν. Η άλλη έχει να κάνει με την απόκτηση ενός ψηλό που θα «κουμπώσει» με τον Ματίας Λεσόρ και θα αναβαθμίσει τη θέση «5» μια και σύντομα ο Μπαλτσερόφσκι θα κλείσει και επίσημα στη Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός Aktor δεν βιάζεται για τη θέση του ψηλού. «Τσεκάρει» περιπτώσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η άφιξη του Εργκίν Αταμάν (στην Αθήνα είναι και ο μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς) σημαίνει πως θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, ραντεβού από κοντά με τους διοικούντες για την πράσινη… πινελιά. Η περίπτωση του Γερμανού σέντερ Ντάνιελ Τάις παραμένει ανοιχτή, αλλά είναι βέβαιο πως οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν μόνο αυτή την περίπτωση. Σαφώς – όμως – αυτή η περίπτωση είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα. Ο Τάις είναι μεν ελεύθερος, αλλά έχει αρχικά το μυαλό του στο ΝΒΑ και έπειτα στην Ευρώπη. Αν δεν βρει κάποια πρόταση, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις διότι είναι γνωστό πως ο Γερμανός ψηλός αρέσει πολύ στον Εργκίν Αταμάν.

Η περίπτωση του Γερμανού σέντερ Ντάνιελ Τάις παραμένει ανοιχτή, αλλά είναι βέβαιο πως οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν μόνο αυτή την περίπτωση. Σαφώς – όμως – αυτή η περίπτωση είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα.

Ο Τούρκος κόουτς θέλει έναν άκρως ποιοτικό ψηλό που θα μπορεί να έχει και σουτ και θα είναι διαφορετικού στιλ σε σχέση με τον Ματίας Λεσόρ. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Οι περισσότεροι σέντερ που ανήκουν στην free agency list κάνουν υπομονή μήπως βρουν κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, οπότε χρειάζεται σωστή επεξεργασία των δεδομένων κάτι που κάνει υποδειγματικά ο οργανισμός για την καλύτερη δυνατή λύση. Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει το ΝΒΑ, αλλά προς Ευρώπη μεριά θα κοιτάξει μόνο αν προκύψει κάποιο ντόμινο εξελίξεων. Κάτι που φαίνεται στον ορίζοντα.

Καλές λοιπόν οι μεταγραφές, αλλά οι «πράσινοι» τσεκάρουν και τους παίκτες τους στα Προολυμπιακά Τουρνουά και υπάρχουν δύο μονάδες που προσφέρουν χαμόγελα. Λορέντζο Μπράουν και Μάριους Γκριγκόνις έχουν πραγματοποιήσει σούπερ εμφανίσεις με Ισπανία και Λιθουανία αντίστοιχα. Εχουν… ρυθμό και αυτό δείχνει πως όταν ενσωματωθούν στην προετοιμασία θα είναι… ζεστοί. Ειδικά ο τρόπος που βοηθούν τις ομάδες τους, δείχνει σαφέστατα και την ηγετική τους φυσιογνωμία. Ο Αμερικανός και ο Λιθουανός γκαρντ προέρχονται από καταπληκτικές χρονιές με Μακάμπι και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και έχουν την ποιότητα και τη νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτεροι.

Λορέντζο Μπράουν και Μάριους Γκριγκόνις έχουν πραγματοποιήσει σούπερ εμφανίσεις με Ισπανία και Λιθουανία αντίστοιχα. Εχουν… ρυθμό και αυτό δείχνει πως όταν ενσωματωθούν στην προετοιμασία θα είναι… ζεστοί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News