Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό στόρι που ίσως ανακοινώνει παίκτη!

Με μια ιστορία του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε «φωτιά», αφού πολλοί το μεταφράζουν ως… ανακοίνωση μεταγραφής.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους πλέον ενεργούς ιδιοκτήτες ομάδων στα social media και δεν είναι λίγες φορές που έχει δώσει ειδήσεις ή έχει ανακοινώσει παίκτες μέσω των ιστοριών του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ανέβασε μια ιστορία που φούντωσε τις φήμες για ένα ενδεχόμενο μεταγραφικό απόκτημα. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε ένα story στο Instagram με το καθημερινό του πρόγραμμα εκγύμνασης, όπου αναφέρει «Ημέρα 189, εξάσκηση 274». Ωστόσο, η είδηση δεν είναι αυτή, αφού στο tablet της εικόνας… αχνοφαίνεται να έχει googlάρει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να ακούει στο όνομα Τάις.

Το πρωί η Sportday σας είχε ενημερώσει πως η άφιξη του Εργκίν Αταμάν, αναμένεται να «τρέξει» περισσότερο τις εξελίξεις για ένα μεταγραφικό απόκτημα. Ένα απόκτημα που ο ίδιος ο Αταμάν είχε δηλώσει πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Μένει να δούμε λοιπόν αν αυτός θα είναι ο Τάις ή αν πρόκειται για κάποιον άλλο παίκτη.

Δείτε το story του Γιαννακόπουλου που άναψε… φωτιές:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News