Ολυμπιακός: Η έλευση Μεντιλίμπαρ θα φέρει εξελίξεις - Στην κορυφή της ατζέντας ο Ελ Καμπί

Ολυμπιακός: Η έλευση Μεντιλίμπαρ θα φέρει εξελίξεις - Στην κορυφή της ατζέντας ο Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του και σήμερα (9/7) θα έρθει στην Αθήνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα έχει συσκέψεις με Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ, με πρώτο θέμα στην ατζέντα αυτό του Αγιούπ Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός σηκώνει… μανίκια καθώς την Τετάρτη (10/7) ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έρθει σήμερα στην Αθήνα και θα έχει σύσκεψη με Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Κριστιάν Καρεμπέ, έχοντας στην πρώτη θέση της ατζέντας το θέμα του Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Μετά τις αποχωρήσεις των Ναβάρο, Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του με μοναδικό επιθετικό τον νεαρό Χαράλαμπο Κωστούλα. Βέβαια κινείται στην αγορά κι έχει βρει παίκτες που θέλει, έχοντας ξεκινήσει και τις επαφές του! Ωστόσο εκείνο που προέχει είναι να λυθεί το θέμα με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην σούπερ πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός για νέο συμβόλαιο. Έτσι οι φήμες είναι πολλές για το μέλλον του. Ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση του παρά το ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες. Κάτι που κρίνεται και θετικό για τους «ερυθρόλευκους» παρά το γεγονός πως όλα είναι στον αέρα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει πολύ καλή σχέση με τον Μαροκινό μπόμπερ. Παράλληλα και ο ίδιος σκέφτεται τα όσα πέρασε στην ομάδα αλλά και το γεγονός πως είναι… Βασιλιάς στην ομάδα κι έχει την καθολική αναγνώριση. Ο Βάσκος προπονητής έχει μιλήσει πολλές φορές με τον 31χρονο επιθετικό και παίζει τον ρόλο του στο θέμα!

Στην παρούσα φάση ο Ελ Καμπί δεν έχει πρόταση από ομάδα που να παίζει σε τοπ πρωτάθλημα και ειδικότερα στην Premier League, που θα τον έκανε να πει το ναι. Επίσης δεν είναι διατεθειμένος να παρατείνει πολύ το θέμα του και αναμένεται να απαντήσει στον Ολυμπιακό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη μεριά, για το τυπικό της ιστορίας, είναι σε ισχύ το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με τους «ερυθρόλευκους». Το οποίο προέβλεπε την επέκταση του για έναν ακόμα χρόνο.

Όοο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει θετική άποψη για την ολοκλήρωση του θέματος με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί. Παράλληλα ο Βάσκος τεχνικός, στη σύσκεψη που θα έχει με Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ θα ενημερωθεί και για τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα. Παράλληλα αναμένεται και ο ίδιος να ρίξει κάποια ονόματα στο τραπέζι για μεταγραφές!

Το σίγουρο είναι πως είχε συχνή επικοινωνία με Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ και οι τρεις τους είναι αυτοί που κάνουν τα σχέδια για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News