ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Έχουν «κυκλώσει» τα ονόματα των Μπιλ και Λαβίν εν όψει της επόμενης free agency

Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν το επόμενο καλοκαίρι να εντάξουν έναν σκόρερ στο δυναμικό τους, με τους Ζακ ΛαΒίν και Μπράντλεϊ Μπιλ να αποτελούν τις πρώτες επιλογές του Μπραντ Στίβενς.

Οι Μπόστον Σέλτικς φαίνεται πως έχουν ήδη ανοίξει τα «χαρτιά» τους εν όψει της επόμενης free agency του NBA, το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Boston Globe», οι «Κέλτες» θα ψάξουν έναν… πρωτοκλασάτο σούτινγκ γκαρντ για βασικό, με τον Μπραντ Στίβενς να έχει «κυκλώσει» δύο ονόματα που προορίζονται για αυτόν το ρόλο.

Ο πρώτος είναι o Ζακ Λαβίν και ο δεύτερος ο Μπράντλεϊ Μπιλ, οι οποίοι αμφότεροι θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα free agents. Και γράφουμε «κατά πάσα πιθανότητα», διότι μόνο o άσος των Σικάγο Μπουλς θα μείνει σίγουρα ελεύθερος, καθότι το συμβόλαιό του με τους «ταύρους» θα λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Μπιλ τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, καθώς ο ίδιος διατηρεί το δικαίωμα να κάνει opt in στο τρέχον συμβόλαιο του με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, αξίας 37,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εντούτοις, οι… επαΐοντες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δίνουν ελάχιστες πιθανότητες παραμονής του.

Την περασμένη σεζόν ο ΛαΒίν αριθμούσε 27.4 πόντους (με 41.9% στα σουτ τριών πόντων), 5 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε σύνολο 58 συμμετοχών με τους Σικάγο Μπουλς, ενώ, από την πλευρά του, ο Μπιλ είχε 31.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 60 αγώνες κανονικής περιόδου με τους πρωτευουσιάνους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News