Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: Αλωσε το «Ανφιλντ» και τρέλανε την Ευρώπη!

Σπουδαίο «διπλό» της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα στην ιστορική έδρα της Λίβερπουλ, το «Ανφιλντ» με 0-1.

Τεράστια νίκη για την Νότιγχαμ Φόρεστ, που δείχνει να στοχεύει ψηλά την φετινή χρονιά! Πρώτη νίκη εκτός έδρας της Νότιγχαμ στην Λίβερπουλ μετά το μακρινό 1969!

Το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λίβερπουλ, έκλεισε όλους τους χώρους και κατάφερε σε μία υπέροχη αντεπίθεση να βρει ένα πανέμορφο γκολ με τον Χάντσον Οντόι.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αήττητη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, έχοντας 8 βαθμούς, όντας στην τέταρτη θέση.

Πρώτη ήττα για τον Αρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, που ένιωσε εγκλωβισμένη από την εξαιρετικά στημένη ομάδα της Νότιγχαμ.

Στο 17′ λεπτό, ο Λουίς Ντίαζ με την επιμονή του κέρδισε την μπάλα, διέσχισε την περιοχή και πλάσαρε με δύναμη, με την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σελς.

Στο 25ο λεπτό, ο Μακ Αλιστερ βρήκε με υπέροχη πάσα τον Ζότα, ο οποίος αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίες συγκινήσεις στα πρώτα του λεπτά, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να έχει κλείσε πολύ καλά τους χώρους και να μην δίνει δικαιώματα στους γηπεδούχους.

Ολα αυτά μέχρι το 72ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε υποδειγματική αντεπίθεση, με τελικό αποδέκτη τον Χάντσον Οντόι, ο οποίος συνέκλινε και με υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στο βάθος της εστίας του Αλισον για το 0-1.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως η Φόρεστ ήταν αυτή που έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα, με τον Ελάνγκα να νικιέται σε τετ α τετ από τον Αλισον.

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News