Βασίλης Μπάρκας: O απίστευτος λόγος που κινδυνεύει με τιμωρία στην Ολλανδία

twitter FC Utrecht

O Βασίλης Μπάρκας κινδυνεύει με τιμωρία απο την Ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB) για τον πιο απίστευτο λόγο.

Με τιμωρία απο την Ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κινδυνεύει ο Βασίλης Μπάρκας.

Συγκεκριμένα η συνήθεια του Έλληνα τερματοφύλακα της Ουτρέχτης να αργεί να μπεί στον αγωνιστικό χώρο πρίν την έναρξη του αγώνα αλλά και μετά την επιστροφή απο την ανάπαυλα τον θέτει σε κίνδυνο τιμωρίας. Μίας και τόσο η ομάδα του όσο και εκείνος έχουν γίνει στόχος παρατηρήσεων απο την ομοσπονδία, με τον 30χρονο να κινδυνευεί με «καμπάνα» (πιθανόν πρόστιμο)

Ο πρώην κίπερ των Σέλτικ και ΑΕΚ έχει καθιερώσει αυτή του την συνήθεια και είναι το δικό του γούρι πρίν τα παιχνίδια, όμως φαίνεται ότι το τελευταίο ματς της Ουτρέχτης ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» με τον διεθνή τερματοφύλακα να αργεί για λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητές να τον περιμένουν για να ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ουτρέχτης δήλωσε στα Ολλανδικά μέσα για τον Έλληνα κίπερ:

«Πάντα λέω με χαμόγελο “δεν θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν, σωστά;”. Δεν πειράζει που το κάνεις, αλλά το κάνει πολύ αργά. Πηγαίνει να κατουρήσει, μετά φοράει ήρεμα τα γάντια του, φτιάχνει τη φανέλα του, σηκώνει τις κάλτσες του. Το καταλαβαίνει ότι προκαλεί εκνευρισμό, αλλά ανήκει στη ζώνη της άνεσής του. Έχω ήδη πει αστειευόμενος, γίνεται να τον κάνουμε αρχηγό; διότι τότε θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ο Ρον Γιανς δεν πρόκειται να το κάνει»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News