ΑΕΚ: Στο «περίμενε» για Μουκουντί, αγκάθι οι τραυματισμοί μέσα στον Σεπτέμβρη!

Ο Αρόλντ Μουκουντί, έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό (22/9) αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει το επόμενο διάστημα. Παρόλα αυτά, οι τραυματισμοί έχουν προκαλέσει ανησυχία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ, εκτός από τους δύο βαθμούς που άφησε απέναντι στην Athens Kallithea το βράδυ της Κυριακής (22/9, 0-0), είδε έναν ακόμη βασικό της παίκτη να τραυματίζεται. Αυτός ήταν ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37ο λεπτό του αγώνα στη Λεωφόρο, με την κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία και να ξεκαθαρίζει το επόμενο διάστημα.

Πάντως, έχει δημιουργηθεί ένας αρκετά έντονος προβληματισμός στον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του σχετικά με τους μυϊκούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του. Μέσα σε λίγες μέρες, τέθηκαν εκτός με θλάσεις οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Μόουζες Οντουμπάτζο και ο Νορντίν Άμραμπατ με μυϊκό πρόβλημα. Από την άλλη, ο Έρικ Λαμέλα έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, ο Λάζαρος Ρότα είχε ίωση, ενώ ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αποφασίστηκε να αποφορτιστεί.

Την Κυριακή (29/9), η «Ένωση» δίνει το πρώτο της ντέρμπι για φέτος, απέναντι στον Παναθηναϊκό στην έδρα της. Ενόψει αυτού, θα κριθεί εντός της εβδομάδας η κατάσταση των Οντουμπάτζο, Άμραμπατ, Λαμέλα, Λιούμπιτσιτς και Ρότα, οι οποίοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμοι, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μουκουντί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News