Λαμία: «Τελειώνει» ο Σατσιάς - Επιστρέφει ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον πάγκο της Λαμίας, με την απομάκρυνση του Μαρίνου Σατσιά απο αυτόν να μοίαζει δεδομένη.

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Λαμίας, μετά την ήττα με 2-1 απο τον Πανσεραϊκό στην έδρα της στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ενώ οι «Φθιώτες» προερχόντουσαν και απο ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος απο την Κηφισιά, καθώς επίσης και την βαριά ήττα απο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 4-2.

Αυτά τα αποτελέσματα αλλά και την κακή αγωνιστική εικόνα φέρεται να «πλήρωσε» ο Μαρίνος Σατσιάς, με την διοίκηση του συλλόγου να είναι έτοιμη να τον απομακρύνει απο τον πάγκο της ομάδας.

Το παιχνίδι κόντρα στους «Σερραίους» ήταν το τελευταίο του Κύπριου προπονητή στον πάγκο της Λαμιάς, με τον Λεωνίδα Βόκολο να φέρεται να έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα μερικούς μήνες μετά την αποχώρηση του.

Θυμίζουμε ότι με τον Βόκολο στην άκρη του πάγκου, η Λαμία πέρσι κατάφερε να οδηγηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα play offs της Stoiximan Super League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News