Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η ατυχία του Ιωαννίδη και η στεναχώρια που δεν θα παίξει στο Αγγλία - Ελλάδα

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η ατυχία του Ιωαννίδη και η στεναχώρια που δεν θα παίξει στο Αγγλία - Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε την άτυχη στιγμή να τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να τον “χάσει” ο Παναθηναϊκός από το πρώτο ημίχρονο, με τον ίδιο να εξέφρασε και την στεναχώρια του που θα χάσει και το σπουδαίο ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ

Η απώλεια που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφορικά με την Φώτη Ιωαννίδη, ήταν μεγάλη. Ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης των πρασίνων αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έχοντας θλάση στον προσαγωγό.

Οι ενοχλήσεις είχαν αρχίσει μερικά λεπτά νωρίτερα, αλλά ήθελε να το παλέψει. Τελικά δεν άντεξε ο Φώτης Ιωαννίδης και αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού. Χαρακτηριστικά ήταν η κίνηση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος, παρά το ότι ήταν αντίπαλοι, τον ρώτησε τι έγινε και αν θα χάσει το ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Μια αναμέτρηση που κανείς από τους Έλληνες διεθνείς δεν ήθελε να χάσει, πόσο μάλλον ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν και σε φόρμα. Θα ήταν ένα κρας τεστ για τον 24χρονο άσο απέναντι στην Αγγλία, για να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες και να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο ίδιος είχε να λέει για την ατυχία του ενώ επικοινώνησε μαζί του και ο Ιβάν Γιοβάνβιτς για να μάθει από πρώτο χέρι τι συνέβη. Ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Αγγλία και να τα δώσει όλα για να πάρει η Εθνική Ελλάδος ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άτυχος και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα χάσει τον Φώτη Ιωαννίδη στα επόμενα παιχνίδια του κι ενώ είναι από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας. Μάλιστα το χρονικό σημείο είναι κομβικό με τον Παναθηναϊκό να έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή της Super League, ενώ για το Conference League έχει να δώσει και το ματς με την Τσέλσι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News