Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ΠΑΕ της SuperLeague τον αποχαιρετούν

Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Αρης, Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία και ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πέραν της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και φυσικά του Παναθηναϊκού, πέντε ακόμα ΠΑΕ της SuperLeague εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις από το βράδυ της Πέμπτης ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής για τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έγραψε: «Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου… Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί».

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έκαναν μία δημοσίευση λίγων λέξεων μετά το τεράστιο σοκ: «Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό Παράδεισο George»!

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Λεβαδειακός, γράφοντας: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.⁣ Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»…

«Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό ταξίδι» έγραψε η ΠΑΕ Αρης δίπλα στη φωτογραφία του Τζορτζ Μπάλντοκ και σε ένα λευκό περιστέρι.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Τα συλλυπητήρια του Ατρομήτου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

«Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε μια τέτοια τραγωδία. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του George Baldock. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός», έγραψαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ.

View this post on Instagram

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc)

To δικό της αντίο είπε και η ΠΑΕ Βόλος: «Σοκ. Οδύνη. Θρήνος…
Ακόμα και αυτές οι λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν τον ανθρώπινο πόνο που αισθανόμαστε για τον αδόκητο χαμό τον Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή»

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Λαμία, γράφοντας: «Η οικογένεια της Λαμίας, συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News