ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός AKTOR 93-96: Δια πυρός και σιδήρου με «καυτό» Ναν

Τα… χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην έδρα του εξαιρετικού ΠΑΟΚ, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι σωστές επιλογές στην τέταρτη περίοδο και η σπουδαία εμφάνιση του Ναν, του έδωσαν την νίκη (93-96).

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στην επίθεση και εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη αστοχία του Παναθηναϊκού AKTOR, που τα περίμενε όλα στο επιθετικό μισό από τον Ναν (27π.) και τον Λεσόρ (17π. 8ρ.). Νταμπλ – νταμπλ από τον Μήτογλου (13π. 12ρ.)

Με τον Κέντρικ Ναν να είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ, ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε με μεγάλη δυσκολία το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του ΠΑΟΚ (93-96). Οι Λεσόρ, Παπαπέτρου, Γκριγκόνις και Γκράντ ήταν κομβικοί στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης. Σημαντικές και οι ασίστ (5) του… άστοχου Σλούκα (0/6 τρίποντα).

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την απόδοσή του, πήρε όμως την νίκη, που ήταν και το ζητούμενο και πάει με ηρεμία στην πρώτη… διαβολοβδομάδα της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 8 πόντους (70-62) στην τρίτη περίοδο, όμως με μία εξαιρετική 4η περίοδο (πέτυχε 32 πόντους), ανέτρεψε την κατάσταση και έφυγε με το… διπλό.

Δύο τρίποντα από Γκριγκόνις και Γκραντ, και ένα δίποντο του Αμερικανού λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, έδωσαν την νίκη στο «τριφύλλι».

Πολύ καλή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ έκαναν οι Μπάρτλεϊ (20π. 5ασ.) και Ρέινολντς (20π. 4ασ.), ενώ ακολούθησαν και οι Απσον (12π.) και Κρούζερ (10π.). Η ομάδα του Κανσελιέρι ήταν άκρως ανταγωνιστική και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια της χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 20-23, 28-20, 23-32

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News