Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέιμπεν Λι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε σήμερα (13/10) επίσημα την απόκτηση του γκαρντ Σέιμπεν Λι από τη Μανίσασπορ για δύο χρόνια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έκανε με κάθε επισημότητα δικό της τον Αμερικανό γκαρντ Σέιμπεν Λι (26 ετών, 1,88), από την τουρκική Μανίσασπορ, με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η Μανίσασπορ πρόλαβε να αποσπάσει την υπογραφή του Λι τη φετινή σεζόν, ο οποίος στην πρεμιέρα του BCL σημείωσε 36 πόντους (8/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα) με 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ προκαλώντας αίσθηση. Αυτές οι εμφανίσεις του Λι, σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα του Ντάριλ Μέικον που οδήγησε στην λύση του συμβολαίου του, ώθησαν την Μακάμπι στην απόφαση να σπεύσει να συμφωνήσει μαζί του.

Στην περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο 25χρονος περιφερειακός φόρεσε τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς με τους οποίους μέτρησε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 15.7 λεπτά συμμετοχής σε 23 ματς στο NBA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, η ομάδα του Κάτας θα χρειαστεί να καταβάλει ένα buy-out ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στη Μανίσασπορ, για να “σπάσει” το συμβόλαιό του, ενώ θα του προσφέρει εξαιρετικά υψηλές αποδοχές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News