ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές στις οποίες ελπίζει ο Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι γεμάτο όμως οι πρωταθλητές αισιοδοξούν πως οι απουσίες θα μειωθούν μέχρι την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα ξεκινά απόψε με την προπόνηση που έχει οριστεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το ενδιαφέρον για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι άλλο από την πορεία των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν είτε ατομικά προγράμματα είτε θεραπείες.

Ο Μπράντον Τόμας ετοιμάζεται να συμπληρώσει δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράση, με την προσπάθεια που έκανε τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να ανεβάσει ρυθμούς να του φέρνουν κάποιες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Με βάση το μεγάλο χρόνο απουσίας από την αγωνιστική δράση (έχει να αγωνιστεί από τις 22 Αυγούστου όταν και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Σάμροκ Ρόβερς) οι πιθανότητες επιστροφής του στην ενεργό δράση για την αναμέτρηση με την Ένωση την Κυριακή είναι μειωμένες.

Εφόσον μπορέσει να προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, ο Μπράντον Τόμας θα «στοχεύσει» στο να μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της league phase του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν στις 24 Οκτωβρίου.

Οσον αφορά τους Ράχμαν Μπάμπα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιόνι Οτο, τα προβλήματα που έχουν υποχρεώσει να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες είναι τέτοια που δεν εμπνέουν ανησυχία ενόψει ΑΕΚ.

Τέλος, η περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν αυτή που αρχικά… άγχωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά μετά από την πρώτη επικοινωνία του Κροάτη με τους «ασπρόμαυρους» και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ήρθε η λήξη συναγερμού σε μια θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μεταγραφή στα τέλη Σεπτεμβρίου με τον Γίρι Παβλένκα να προστίθεται λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Τσιφτσής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News