Αρμάνι Μιλάνο: Ο Έτορε Μεσίνα «έπλεξε το εγκώμιο» του Ολυμπιακού

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τρίτη, 20/10, 21:15) ο Έτορε Μεσίνα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ένα από τα φαβορί της Ευρωλίγκας.

Επιστροφή στις «διαβολοβδομάδες» για τους δύο «αιωνίους» με τον Ολυμπιακό να αναμετράται την Τρίτη (20/10, 21:15) στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ιταλικός τεχνικός της Αρμάνι «έπλεξε το εγκώμιο» του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague. Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στην Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News