Καρβαλιάλ: «Αν δεν βελτιωθεί ο Όρτα θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει»

Ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε για την απόδοση του Αντρέ Όρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League και τι προτίθεται να κάνει εάν δεν βελτιωθεί.

Η εμφάνιση της Μπράγκα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη League Phase του Europa League (3-0 υπέρ των κατόχων του Conference League), δεν έχει λησμονηθεί από την κοινή γνώμη της Πορτογαλίας. Για αυτό ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, δέχθηκε σήμερα (18/10) ερωτήσεις τόσο για το πώς παρουσιάστηκε η ομάδα του και ειδικότερα ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος είχε περιέλθει σε δυσμένεια μετά την επίσκεψη των Πορτογάλων στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά η Μπράγκα περνάει έναν κύκλο αλλαγής, με πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Ρίο Άβε (νίκη με 4-0), στη συνέχεια ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, τρεις ημέρες αργότερα, ένα καλό παιχνίδι στο Ντραγκάο (ήττα με 2-1).

Στην Ελλάδα ήταν όντως ένα πολύ κακό παιχνίδι, ίσως και λόγω προσωπικών καταστάσεων, οι οποίες πρέπει να δουλευτούν, κάποια ανωριμότητα επίσης. Αυτά είναι προβλήματα ανάπτυξης, αλλά η ομάδα θα βελτιωθεί.

Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια.

Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: το να πιάνεις πάτο για να επιστρέψεις πιο δυνατός. Είχε μια κακή μέρα στην Ελλάδα, δεν περνούσε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News