Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα με την Μάλμε

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα με την Μάλμε

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League με την UEFA να κάνει γνωστό τον διαιτητή της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μάλμε εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, όπου θέλει να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Μπράγκα.

Γνωστόσ έγινε και ο διαιτητής της αναμέτρησης που θα δώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάλμε. Πιο συγκεκριμένα η UEFA όρισε τον Σιμόνε Σότσα.

Ο 37χρονος Ιταλός θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο του Ολυμπιακού, αν και έχει διευθύνει αρκετές φορές παιχνίδια άλλων ελληνικών ομάδων.

Στις 25/9/2023 ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στις 5/10/2023 διηύθυνε το ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για τους ομίλους του Conference League. Τέλος, στις 21/11/2023 ήταν στο ματς U19 της Ελλάδας με την Τουρκία (0-1).

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος ο Ματέο Μαρτσενάρο και στο VAR ο Τζανλούκα Αουρελιάνο με τον Μάρκο Σέρα βοηθό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News