Ολυμπιακός ONEX: Περήφανος αλλά και... προβληματισμένος ο Γκαρντίνι μετά τη μεγάλη πρόκριση

Ο Ολυμπιακός ONEX θριάμβευσε επί της Κορόνα Μπρασόφ και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Αντρέα Γκαρντίνι δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

Συνολικά κέρδισε… 6-0 την τελευταία του αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πέρασε άνετα στους ομίλους ο Ολυμπιακός ONEX, όμως ο στόχος είναι πολύ απλά… η τελειότητα.

Ο σπουδαίος άνθρωπος του βόλεϊ και προπονητής των Πειραιωτών, Αντρέα Γκαρντίνι, μίλησε μετά τη νίκη επί της Κορόνα Μπρασόφ και δήλωσε περήφανος, αλλά και… προβληματισμένος για την εικόνα στο δεύτερο μισό του δεύτερου (νικηφόρου τελικά) σετ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πετύχαμε το στόχο που είχαμε. Είμαστε στους ομίλους και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι περήφανος για τα παιδιά! Δεν ήταν εύκολο, γιατί μέσα στην προετοιμασία μας παίζαμε προκριματικά.

Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως, από το πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος του δεύτερου σετ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί η φάση των ομίλων είναι δύσκολη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News