Ολυμπιακός: Ολα δείχνουν... Ερυθρό Αστέρα για τον Πετρούσεφ!

Η υπόθεση της επιστροφής του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού μοιάζει με… τελειωμένη υπόθεση στα μάτια των Σέρβων.

Προς ολοκλήρωση οδεύει, όπως φαίνεται, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά… σίριαλ των τελευταίων μηνών στην Ευρώπη, αφού όπως αναφέρεται στη Σερβία, ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι «μία ανάσα» από την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, ως δανεικός.

Ο ψηλός του Ολυμπιακού είχε γνωστοποιήσει ότι θέλει να βρίσκεται κάπου που θα παίζει και ο Μπαρτζώκας θέλησε να τον πείσει ότι αυτό θα συμβαίνει στον Πειραιά. Το ξεκίνημα της σεζόν για τον Σέρβο, όμως,  δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων του, αφού ο ρόλος του δεν ήταν σταθερός και πλέον θα ήταν ακόμα πιο πολύ μειωμένος, δεδομένου του ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ετσι, σε μία frontline με τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Ράιτ στο 5, αλλά και τους Βεζένκοφ, Πίτερς στο 4, φαίνεται – στην πράξη – ότι οι φιλοφοξίες του Πετρούσεφ δε θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν.

Σύμφωνα με το σερβικό «MeridianSport», ο Σέρβος διεθνής αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την επιστροφή του. Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχασαν για μερικές εβδομάδες τον Τζόελ Μπολομπόι και έχουν κενό στη ρακέτα.

Η προοπτική του δανεισμού, πάντως, έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα αγωνιστεί σε ένα περιβάλλον που του αρέσει, θα είναι… βασικότατος και οι Πειραιώτες θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα το επίπεδό του στη EuroLeague, με την προοπτική να του δώσουν μεγαλύτερο ρόλο την επόμενη σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News