Καλλιθέα-Ατρόμητος 0-3: Η ομάδα του Περιστερίου υπέταξε την Καλλιθέα των 3 δοκαριών

Ο Ατρόμητος πήρε σημαντικό διπλό στη Λεωφόρο κερδίζοντας την Καλλιθέα των 3 δοκαριών, με 3-0, με σκόρερ τον Μανσούρ,τον Τσιγγάρα και τον Αθανασίου για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ατρόμητος με τα γκολ του Μανσούρ στο 42′ του Τσιγγάρα στο 54′ και του Αθανασίου στο 90+4 πέρασε από την Λεωφόρο, κερδίζοντας την Καλλιθέα, που είχε 3 δοκάρια, 2-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Περιστερίου ανέβηκε στην 9η θέση, ενώ η Καλλιθέα έμεινε στην τελευταία.

Τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά και το καυτό τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου

Το πρώτο ημίωρο του ημιχρόνου κύλησε ήρεμα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον χρόνο τους ώστε να γνωρίσουν η μία την άλλη. Βέβαια από το 30′ και μετά, το παιχνίδι πήρε ρυθμό και μέχρι την ανάπαυλα είχε 2 δοκάρια και 1 γκολ , καθώς και φωνές για πέναλντι υπέρ του Ατρομήτου.

Πρώτα στο 34′ σε μια επικίνδυνη επίσκεψη της ομάδας του Περιστερίου, στα καρέ της Καλλιθέας η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα και ο Μιρέν αναγκάστηκε να διώξει με κεφάλια σε κόρνερ. Ταυτόχρονα με αυτή τη φάση, την ώρα που απομακρύνει ο υψηλώσομος αμυντικός, φαίνεται να σπρώχνει τον Μπάκου, ο διαιτητής όμως δεν είδε κάτι αντικανονικό και συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 42′ η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Χάνουσεκ. Ο Τσέχος που παραμόνευε στο δεύτερο δοκάρ, πήρε την σέντρα από τον Βαλμπουενά, όμως  το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη εμπόδισε τους γηπεδούχους, από το να πάρουν προβάδισμα.

 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μανσούρ. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου σκόραρε, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μίσρολ, με κεφάλια, κάνοντας το 1-0 στο παιχνίδι.

 

Η Καλλιθέα είχε δεύτερο δοκάρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Ντιαγέ, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στο σημείο που ενώνεται η οριζόντια με την κάθετη πλευρά των δοκών, συγκεκριμένα στο αριστερό σημείο. Στη συνέχεια έγινε επιθετικό φάουλ και η φάση τελείωσε.

Η <<ρυθμική>> συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με την ίδια ένταση που τελείωσε το πρώτο.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου μέρους με τον Γιουμπιτάνα, ο οποίος έχασε τετ-α-τετ στο 50′, στέλνοντας την μπάλα αουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος έβαλε δεύτερο γκολ, με τον Τσιγγάρα. Ο Έλληνας άσσος, άδειασε δύο αμυντικούς της Καλλιθέας, με μια έξυπνη κόφτη ντρίπλα και με ένα συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Μπαραγιάν, σημείωσε το 2-0 στο 54′.

Η Καλλιθέα σούταρε για τρίτη φορά στο δοκάρι, στο 56′. Σε μια <<τρελή>> φάση διάρκειας οι γηπεδούχοι είδαν τον Μιρέν να παίρνει την κεφάλια, χωρίς να σκοράρει λόγω της επέμβασης του Χουτεσιώτη . Η μπάλα κύλησε προς τα αριστερά εκεί όπου υπήρχε ένα <<μπουλούκι>> παιχτών , ο Μιρέν δεν μπόρεσε να ακουμπήσει την μπάλα ώστε να μειώσει σε 2-1, αλλά ούτε ο Μότοκ, που πεσμένος έκανε το τρίτο δοκάρι της ομάδας του από κοντά, άθελα του. Η άμυνα του Ατρομήτου απομάκρυνε σε κόρνερ και πανηγύρισε έντονα την φάση αυτή.

 

 

 

 

 

ΚΑΛΛΙΘΈΑ: Μπαραγιάν, Μεχίας, Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης, Ντιμπά, Ντιαέ, Χάνουσεκ, Βαλμπουενά, Μουτίνιο, Ουλντρίκις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μανσούρ, Μπόρσον, Μουντές, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Μίσρολ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News