ΒΟΛΕΪ: Στη Σερβία για τρία ακόμα φιλικά οι άνδρες του Ολυμπιακού

Μετά την τριάδα των πρώτων φιλικών με Κηφισιά και Μίλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία δυνατά φιλικά στη γειτονική χώρα και θ’ αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Ρίμπνιτσα, Μάριμπορ και Χάλμπανκ.

Στο Κράγιεβο της Σερβίας μεταβαίνει αύριο το πρωί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά «Ντούσαν Μπόσκοβιτς».  Μετά την τριάδα των πρώτων φιλικών με Κηφισιά και Μίλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία δυνατά φιλικά στη γειτονική χώρα και θ’ αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Ρίμπνιτσα (21/9, 19:00), Μάριμπορ (22/9, 17:00) και Χάλμπανκ (23/9, 12:00).

Όσον αφορά τους τρεις διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς από το Σάββατο βρίσκεται στη χώρα μας και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Πάβλε Πέριτς θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη και θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση την προσεχή Δευτέρα, ενώ ο «ασημένιος» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας με την εθνική Σλοβενίας, Άλεν Παγένκ, θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News