BASKET LEAGUE: Οι καλύτεροι της Basket League για τη σεζόν 2020-21

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε την παρουσίαση της Basket League ενόψει της νέας σεζόν και ανακοίνωσε τα βραβεία των καλύτερων για τη χρονιά 2020-21, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αναδεικνύεται MVP και τον Βασίλη Μουράτο να είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης.

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε την παρουσίαση της νέας σεζόν για το πρωτάθλημα της Basket League ενόψει της νέας σεζόν και παράλληλα ανακοίνωσε τα βραβεία για τους παίκτες που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Βασίλης Μουράτος και Τάισον Kάρτερ του Λαυρίου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Ντίνος Μήτογλου που αποχώρησε με προορισμό την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο.

Από εκεί και πέρα το βραβείο του MVP πήρε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καλύτερος αμυντικός αναδείχθηκε ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος, καλύτερος νέος παίκτης ο Νίκος Χουγκάζ, πιο βελτιωμένος ο Βασίλης Μουράτος, ενώ κορυφαίος προπονητής ο Χρήστος Σερέλης, μετά την καταπληκτική πορεία που διέγραψε με την ομάδα του Λαυρίου φτάνοντας μέχρι τους τελικούς.

Επίσης βραβεύτηκε κι η ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ. Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο general manager, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News