Κηφισιά: Νέο συμβόλαιο στον Μποτία
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει για ακόμη ένα χρόνο.
Ο Αλμπέρτο Μποτία ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κηφισιά για έναν ακόμη χρόνο και ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για τρίτη διαδοχική σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο.
Γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1989 και μετά από μια μακρά και σπουδαία καριέρα σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Σεβίλλη, Έλτσε), Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ, Αλ Ουέχντα), ο Αλμπέρτο Μποτία μετακόμισε την Κηφισιά το καλοκαίρι του 2023.
Το 2023/24 είχε 14 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Το 2024/25 αποτέλεσε εκ των βασικών στελεχών της Κηφισιάς στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, καταγράφοντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
