Εθνική Ελλάδας: Η Δανία καταφεύγει στην UEFA για τη χρήση λέιζερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έχει επικοινωνήσει με την UEFA σχετικά με τη χρήση λέιζερ στο Καραϊσκάκη.
Μετά την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η Εθνική Ελλάδας συνέτριψε τη Λευκορωσία με 5-1 και η Δανία ήρθε ισόπαλη, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τη 2η αγωνιστική στο Γ. Καραϊσκάκης.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Δανίας, στην ομάδα υπάρχει ανησυχία για τα λέιζερ που εμφανίστηκαν στον αγώνα της γαλανόλευκης, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με την UEFA.
Οι οπαδοί της Εθνικής χρησιμοποίησαν λέιζερ κατά του Μπαρκόβσκι σε πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Κρίστιαν Νόρκγιαερ να δηλώσει ότι η Ομοσπονδία της Δανίας θα επικοινωνήσει με την UEFA ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων.
Τι ανάφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός , Μπράιαν Ρίμερ:
«Είναι αντιαθλητικό και ενοχλητικό, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου – καλώς ή κακώς. Το σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζουμε ότι μπορεί να συμβεί. Ευτυχώς, έχουμε παίκτες που έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν την πίεση στα μεγαλύτερα στάδια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
