Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Ελληνικό... άρωμα στις κλήσεις της Σερβίας
Παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα περιλαμβάνονται στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Η Εθνική Σερβίας έκανε γνωστές τις κλήσεις για τα παιχνίδια της, τα οποία θα δώσει στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Σε αυτές, ο Ντράγκα Στοΐκοβιτς συμπεριέλαβε και παίκτες ελληνικών ομάδων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σέρβων, συμπεριέλαβε στις κλήσεις τόσο τον Λούκα Γιόβιτς της ΑΕΚ όσο και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, για τα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου.
Από την άλλη στις κλήσεις δεν βρίσκονται τα ονόματα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού και του μέσου του Άρη, Ούρος Ράτσιτς.
Η Σερβία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αλβανία στις 11 Οκτωβρίου και τρεις ημέρες μετά (14/1) θα κοντράρουν τις δυνάμεις της με την Ανδόρα.
TAGS
# Άντριγια Ζίβκοβιτς
# Εθνική Σερβίας
# Λούκα Γιόβιτς
# Μουντιάλ 2026
# Ποδόσφαιρο
# Προκριματικά Μουντιάλ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγκουαθίλ: Λίγα τσιγάρα δρόμος
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- League Phase Κυπέλλου: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής - Μέρες και ώρες
- Η Πρόεδρος της ΔΟΕ για το υπό ανακατασκευή Ολυμπιακό Κολυμβητήριο: «Θα γίνει ένα εμβληματικό κολυμβητήριο»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του αγαπημένου τραγουδιστή
