Ολυμπιακός: Να και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά - Ο Μεντιλίμπαρ με ζακέτα
Οι πολικές θερμοκρασίες ανάγκασαν τον προπονητή του Ολυμπιακού να μη κυκλοφορεί, ως είθισται, με κοντομάνικο.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μας έχει συνηθίσει σε ζακέτες και μπουφάν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει από κρύο. Αλήθεια, τον έχουμε δει ποτέ να φοράει τζάκετ, εκτός από σακάκι (κι αυτό στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ);
Τη Δευτέρα, όμως, ο Βάσκος προπονητής εθεάθη με ζακέτα στη συνέντευξη Τύπου και στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Καϊράτ. Δείγμα για το πόσο κρύο κάνει στην περιοχή, λόγω των πολικών θερμοκρασιών.
Και να σκεφτείτε πως ο καιρός στο γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με το χιονισμένο τοπίο έξω από αυτό. Βλέπετε, η κλειστή οροφή έχει ανεβάσει ολίγον τη θερμοκρασία.
