ΒΟΛΟΣ: Χάνει τον Κότνικ για τις επόμενες δέκα ημέρες
Ο Μάτιτς Κότνικ υπέστη θλάση στον προσαγωγό στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αναμένεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βόλου για τις επόμενες δέκα ημέρες.
Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μάτιτς Κότνικ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό.
Ο Σλοβένος αναμένεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βόλου για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα βρίσκεται στη διάθεση του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
