SUPER LEAGUE 2: Φιξαρίστηκε το ραντεβού με τον Γιάννη Οικονόμου
Η διοργανώτρια αρχή προσβλέπει σε λύση από τον Γιάννη Οικονόμου στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχει προκύψει
Η Επιτροπή της Super League 2, μετά και την άρνηση της ΕΡΤ να ανεβάσει την προσφορά της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ζήτησε συνάντηση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.
Πράγμα το οποίο έκλεισε για αύριο, με τα μέλη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να του μεταφέρουν όλα όσα έχουν γίνει στη διαπραγμάτευση με την πλευρά της Κρατικής Τηλεόρασης.
Η ΕΡΤ δίνει το ποσό των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Super League 2 θέλει αύξηση στα 4,7 εκατομμύρια ευρώ.
Οι ιθύνοντες του Δημόσιου Φορέα Ραδιοτηλεόρασης, κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να ανέβουν ούτε ένα ευρώ στην προσφορά τους.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τάχθηκε στο πλευρό του προεδρείου της διοργανώτριας αρχής, και πλέον η μπάλα έρχεται στο γήπεδο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει το πρωτάθημα το διήμερο 30-31/10 χωρίς αστερίσκους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
