ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ: Το αφιερωματικό βίντεο της EuroLeague για τα... έργα και ημέρες του στη Φενέρ (vid)

Η EuroLeague, μέσω ενός όμορφου βίντεο, έκανε throwback στην εποχή που ο Κώστας Σλούκας ανήκε στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση (28/10, 21:00, Novasports Prime) του Ολυμπιακού με την τουρκική ομάδα στο ΣΕΦ.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του Ολυμπιακού στη… μετά-Σπανούλη εποχή και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» ξανά σε Final Four, για πρώτη φορά μετά το 2017.

Εκείνη τη χρονιά, ο ποιοτικός Έλληνας πόιντ γκαρντ ανήκε στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε, με τη φανέλα της οποίας είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague, στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό.

Με αφορμή την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση (28/10, 21:00, Novasports Prime) των «ερυθρόλευκων» με την τουρκική ομάδα, η EuroLeague δημιούργησε ένα όμορφο αφιερωματικό βίντεο από την εποχή που ο Σλούκας ήταν παίκτης της Φενέρ, βάζοντάς μας από… νωρίς στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης.

«Ένας άνθρωπος που τον αγαπούν κι ο Ολυμπιακός κι η Φενέρμπαχτσε» σημειώνει εύστοχα η EuroLeague στον τίτλο που συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News