ΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου
Κάταγμα έχει υποστεί ο Ντίνος Μήτογλου, με τον φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, να χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική ομαδα.
Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε από την Ούνικς Καζάν για την 10η αγωνιστική της Euroleague, γνωρίζοντας την 2η ήττα της στην διοργάνωση και σα να μην έφτανε αυτό, είδε τον Ντίνο Μήτογλου να τραυματίζεται και να χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να λύσει το πρόβλημά.
Ο Έλληνας ψηλός έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο όπως έδειξαν οι εξετάσεις και πλέον πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση οστεοσύνθεσης, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος από την Ιταλία.
? Comunicato Olimpia Milano su Dinos Mitoglou ➡ https://t.co/srsoURDgej
? Olimpia Milano’s statement about Dinos Mitoglou ➡ https://t.co/fbkhh0w7kk#insieme pic.twitter.com/Wc5WSBnN94
— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) November 18, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
