ΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός και έτοιμος»
Με ένα μήνυμα μέσω των social media, ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως θα επιστρέψει πιο έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ενώ ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα στήριξης.
Η ατυχία… χτύπησε την πόρτα του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Ούνικς Καζάν και θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, χάνοντας μάλιστα τα παιχνίδια με Ολυμπιακο και Παναθηναϊκό.
Ο διεθνής φόργουορντ θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, ευχαριστώντας όσους του έστειλαν μηνύματα στήριξης μέσω των social media.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Σας ευχαριστώ όλους για τα ατελείωτα μηνύματα στήριξης. Θα κάνω την επέμβαση αύριο, αλλά το μυαλό και η καρδιά μου παραμένουν με την ομάδα για το σημερινό σημαντικό παιχνίδι. Θα επιστρέψω πιο δυνατός και πιο έτοιμος, μετά την αποθεραπεία μου. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στη ζωή μας, με υπομονή, επιμονή και αξιοπρέπεια γιατί αυτό κάνουν οι νικητές. Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με στηρίζουν σε κάθε βήμα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
