ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Το like του Τότι στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Δεν ήταν λίγο παλιοί και νυν συμπαίκτες του Κώστα Μανωλά από την Ιταλία οι οποίοι είχαν τη δική τους αντίδραση στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει και επίσημα τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Τόσο συμπαίκτες του Μανωλά στη Νάπολι, αλλά και τη Ρόμα, έκαναν like και σχολίασαν την εξέλιξη της καριέρας του στα social media, σε δική του ανάρτηση.

Φυσικά αυτό το οποίο ξεχωρίζει είναι το like του μεγάλου αρχηγού της Ρόμα, Τότι!

Από εκεί και πέρα συμπαίκτες του από τη Ρόμα Τζέκο, Έμερσον Παλμιέρι και Τζανιόλο, ενώ ο επικεφαλής της ακαδημίας της Ρόμα, Μπρουνο Κόντι, έκανε το δικό του σχόλιο: «Μία αγκαλιά Κώστα», βάζοντας παράλληλα και δύο καρδιές κίτρινη και κόκκινη, τα χρώματα ακολουθούμενο από το δύο καρδιές, μια κίτρινη και μια κόκκινη, τα χρώματα της Ρόμα.

Από Νάπολι… μεριά αντέδρασαν διαδικτυακά στη μεταγραφή του Μανωλά οι Κουλιμπαλί, Λοσάνο, Έλμας, Λομπότκα, ενώ ο Όσιμεν σχολίασε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου».

«Ελαφρύνει το ύψος των μισθών»

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό έκανε ο Ιταλός μάνατζερ Όσκαρ Νταμιάνι:

«Ο Κώστας Μανωλάς είχε μείνει εκτός σχεδιασμού, ο χρόνος του στη Νάπολι είχε τελειώσει, οπότε δεν θα έδινε τίποτα στην ομάδα που προπονεί ο κ. Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Για τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι μία θετική κίνηση για έναν συγκεκριμένο λόγο: γιατί έτσι ελαφρύνει το ύψος των μισθών, ξεφορτώνοντας έναν παίκτη που, ειλικρινά, είχε ήδη κάνει τον κύκλο του στην ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News