MΠΕΡΝΛΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Premier League, ο αγώνας μεταξύ της Μπέρνλι με την Έβερτον αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.
Πριν από λίγες ημέρες η Premier League συνεδρίασε με σκοπό να εξετάσει το ενδεχόμενο αναβολής της 20ης αγωνιστικής, με τις ομάδας τελικά να αποφασίζουν να παίξουν κανονικά.
Τελικά δύο ημέρες μετά η διοργανώτρια αρχή της λίγκας, τα παιχνίδια Γουλβς – Γουότφορντ και Λίβερπουλ – Λιντς ακυρώθηκαν λόγω κρουσμάτων, ενώ σήμερα (24/12) ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει ούτε το παιχνίδι μεταξύ της Μπέρνλι με την Έβερτον μετά από αίτημα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.
Ο λόγος είναι τα πολλά κρούσματα στο στρατόπεδο των ζαχαρωτών που δεν καθιστούν ικανή να διεξαχθεί την αναμέτρηση.
Έτσι τα ματς που έχουν μείνει είναι τα εξής:
- Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον
- Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ
- Νόριτς – Άρσεναλ
- Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- Άστον Βίλα – Τσέλσι
- Μπράιτον – Μπρέντφορντ
Everton’s request to postpone their Boxing Day away fixture at Burnley has been approved following a Premier League Board meeting this morning
More details: https://t.co/oNHwf360qZ#BUREVE pic.twitter.com/Laf0S4Ay0g
— Premier League (@premierleague) December 24, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
