ΑΡΣΕΝΑΛ: «Πρεσάρουν» για Ντάγκλας Λουίζ οι «κανονιέρηδες»

ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Άρσεναλ στοχεύοντας στην άμεση βελτίωση της μεσαίας της γραμμής φαίνεται πως θέλει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα…

Η Άρσεναλ στοχεύοντας στην άμεση βελτίωση της μεσαίας της γραμμής φαίνεται πως θέλει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα…

Ο Μικέλ Αρτέτα μοιάζει να έχει ανακαλύψει «κενό» στην μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδων» και μοιάζει να έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση ενός μέσου. Αρχικά, οι Λονδρέζοι ενδιαφέρθηκαν για τον Γκιμαράες της Λιόν, με τη Νιουκάστλ να μπαίνει «σφίνα» και να κάνει επίσημη πρόταση στον παίκτη.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε την ομάδα του Emirates να ρίξει αλλού την προσοχή της, ξεκινώντας αναζήτηση σε παίκτες από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο παίκτης που μοιάζει να είναι στα «ραντάρ» της Άρσεναλ είναι ο Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά ο Μικέλ Αρτέτα, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άστον Βίλα δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 

Η Βίλα, στο παρελθόν, έχει απορρίψει μια προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών για τον Λουίζ από ομάδα της Premier League. Βέβαια, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το γεγονός έχει σημειώσει και ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγλος κόουτς της Άστον Βίλα:

«Όχι, δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη συνομιλίες για το συμβόλαιο με τον Ντάγκλας. Νομίζω ότι σε αυτή την περίοδο και σε αυτό το παράθυρο, ήταν η περίπτωση να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την τρέχουσα ομάδα, να κάνουμε προσθήκες και, επίσης, να βρούμε προορισμούς για ορισμένους από τους νεότερους παίκτες μας όσον αφορά τους δανεικούς.

Ο Ντάγκλας τα πήγε καλά για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι με το επίπεδο προπόνησής του και τις επιδόσεις του. Ακόμα πιστεύουμε ότι υπάρχει χώρος για να γίνει καλύτερος και να βελτιωθεί. Ξέρετε, είχε έναν μικρό τραυματισμό όταν φτάσαμε για πρώτη φορά και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μία δυσκολία στον ίδιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News