OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι», 2-0 ο Γκάρι Ροντρίγκεζ στο 4'
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καταιγιστικός είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού μετά το γκολ του Βαλμπουενά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γκάρι Ροντρίγκεζ πέτυχε δεύτερο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» στο 4′.
Καταιγιστικός είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού μετά το γκολ του Βαλμπουενά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γκάρι Ροντρίγκεζ πέτυχε δεύτερο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» στο 4′.
Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και τον Ανέστη να διώχνει, με τον Ελ Αραμπί να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Στην εξέλιξη της φάσης όμως ο Γκάρι Ροντρίγκες παραμόνευε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για το 2-0 πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στην αναμέτρηση.
Δείτε εδώ το γκολ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- ΕΟΚ: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
