Συνέντευξη Betarades στο Sportday: «Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει Μεντεγίν, όλοι περίμεναν ότι θα ζούσαμε μια δολοφονία!»

Αριστοτέλης Σαββίδης και Τεό Ρίγανης, αλλάζουν ρόλο για χάρη του sportday.gr και αυτή τη φορά κάθονται στη θέση του συνεντευξιαζόμενου σε μια συζήτηση για τη διαδρομή τους, το στοίχημα και τη Θεσσαλονίκη τους! Οι Betarades είναι εδώ! 

«Τι να παίξω το ματσάκι απόψε;» είναι ίσως η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνει ένας φίλαθλος ο οποίος σέβεται τον εαυτό του. Κάποιες φορές, πάμε «κουβά» και άλλες καταλήγουμε να κερνάμε τους κολλητούς με αυτά που βγάλαμε. Ωστόσο το στοίχημα, δεν είναι απλά τύχη. Το στοίχημα θέλει να… νιώθεις την μπάλα. Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζουν οι Betarades, οι οποίοι μίλησαν στην Μαρία Καραχάλιου και την Sportday.gr για όλους και όλα.

Αριστοτέλης Σαββίδης και Θοδωρής (Τεό) Ριγάνης, δύο τυπάκια από την Θεσσαλονίκη που κάνουν χαβαλέ, έτσι «προσδιορίζονται». Άλλωστε όπως και οι ίδιοι δηλώνουν, σημασία έχει να περνάς καλά σε κάθε τι που κάνεις. Αρκούν ένα-δύο βίντεο τους για να αντιληφθεί κανείς την αίσθηση του χιούμορ τους. Ένα χιούμορ που «απαρνήθηκαν» όταν μίλησαν για την δολοφονία του Άλκη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο Σιώπης που είναι «καφενείο», ο Μπακασέτας που θυμίζει… Mick Jagger και ο Γιαννακόπουλος που διαθέτει το ωραιότερο κορμί, είναι μερικά από τα όσα είπαν οι Betarades στην Sportday.gr!

«Το στοίχημα έχει… ποινικοποιηθεί, είναι παρεξηγημένο, αποκομμένο» 

Πως ξεκίνησε η ιδέα για το site και το κανάλι;

Τεό: Η ιδέα ξεκίνησε πάρα πολύ απλά, λίγα χρόνια πριν. Ήταν άλλες εποχές τότε, ήταν πιο εύκολο να στήσεις ένα στοιχηματικό site. Ξεκίνησε σιγά-σιγά για να περνάμε την ώρα μας, είχαμε και τις σχολές, ήμασταν στη δημοσιογραφία. Μετά, αρχίσαμε να κάνουμε προσλήψεις, ανοίξαμε γραφεία. Πήγαινε πολύ καλά και το είδαμε επαγγελματικά. Από τότε,  μπήκε το νερό στο αυλάκι. Μάλιστα το 2016 βραβεύτηκαμε με ως το καλύτερο στοιχηματικό, ξενόγλωσσο site στην Ευρώπη. Έπειτα, αποφασίσαμε να αρχίσουμε το κανάλι στο YouTube και το 2018 έγινε το μπαμ, όταν υπήρξε η χημεία μεταξύ μας.

Aριστοτέλης: Το 2016 ξεκινήσαμε τα βίντεο. Βέβαια, για δυο χρόνια δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι θα πιάσει, κάναμε χαζομάρες αλλιώς δεν μαθαίνεις.

Τεό: Αρχική ιδέα ήταν να προωθήσουμε το site. Κάναμε κάτι ξύλινο σαν να παρουσιάζεις ειδήσεις, αλλά δεν έπιανε. Δεν είχε πλάκα, δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Από το 2018 και μετά είδαμε πώς να το διορθώσουμε.

Tι «πυροδότησε» αυτό το «μπαμ»;

Αριστοτέλης: Από το Μουντιάλ και μετά άρχισε να γίνεται το μπαμ, γιατί ήμασταν ο εαυτός μας, είχαμε την ελευθερία να μιλήσουμε, να βρίσουμε είναι μία ελευθερία που σου δίνει το YouTube.

Έχετε σπουδάσει κάτι σχετικό;

Τεό: Εγώ έχω σπουδάσει Ιστορία- Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο.

Αριστοτέλης: Εγώ πέρασα Κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη αλλά δεν πήγα ποτέ. Πήγα σε ΙΕΚ και σπούδασα δημοσιογραφία και έτσι μπήκα στη δουλειά.

Καμία σχέση λοιπόν. Πως προέκυψε η ενασχόληση με τα αθλητικά;

Τεό: Ήξερα από την πρώτη στιγμή με τι θέλω να ασχοληθώ, είχα μπει στο ράδιο, σε εφημερίδες και μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Μου άρεσε να ασχολούμαι με αυτό. Ήταν πιο εύκολες οι εποχές βέβαια, υπήρχαν και περισσότερα χρήματα. Οπότε, είδαμε από μέσα την φάση και η ενασχόληση με τα αθλητικά αποτέλεσε την αφορμή

Αριστοτέλης: Το ερέθισμα μου ήταν το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός. Εγώ έπαιζα μπάσκετ. Είχα αγάπη για ενημέρωση και αυτό έπαιξε ρόλο. Ήθελα να τα ξέρω όλα πρώτος και για αυτό αποφάσισα να τα βγάζω πρώτος. Ήξερα ότι πρέπει να μπω στην είδηση, ήταν πολύ συναρπαστικό.

Και το στοίχημα πότε ήρθε;

Τεό: Το στοίχημα ήρθε μετά από καιρό. Όταν αρχίσαμε εμείς, είχε έρθει το κουπόνι. Γενικά, από τη περίοδο που δουλέυα σε εφημερίδα, μου άρεσε να είμαι πίσω, δεν θέλω να φαίνομαι και ας ακούγεται περίεργο. Ήθελα να έχω τον έλεγχο, να είμαι μέχρι αργά να βλέπω τα πρωτοσέλιδα. Έτσι ξεκίνησε το site.

Αριστοτέλης: Το στοίχημα δεν θέλει ειδική εκπαίδευση. Μπορεί να το κάνει οποιοδήποτε το site. Εμείς, το πήγαμε ένα βήμα παραπάνω. Κάναμε συμφωνίες με εταιρείες, με διαφημίσεις. Δεν δίνω προγνωστικά απλά για να δώσω. Επίσης να τονίσω πως το στοίχημα δεν είναι «αποκομμένο».

Είναι παρεξηγημένο, έχει… ποινικοποιηθεί. Θεωρούμε ότι όποιος κάνει στοίχημα, δεν είναι δημοσιογράφος. Στοίχημα, σημαίνει ότι έχεις κάνει μία έρευνα για να δώσεις ένα προγνωστικό, έχεις ενημερωθεί, βλέπεις τους αγώνες και πάνω από όλα «αισθάνεσαι» το ποδόσφαιρο. Δεν σε κρίνουν για το ρεπορτάζ, σε κρίνουν για το αν βγάζεις ή όχι.

Τεό: Κάνε κάτι για να διαφοροποιηθείς και ό,τι κι αν κάνεις, κάντο καλά. Αυτό είναι το «μότο».

 

«Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει Μεντεγίν, υπήρξαν περιστατικά που προΐδέαζαν για την δολοφονία του Άλκη – Όταν κλείνεις συνδέσμους μαζί με τα χλωρά καις και τα ξερά….Και ο Πρετεντέρης πετάει μπουκάλια στο γήπεδο»

Πως βιώσατε όλο αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη με την δολοφονία του Άλκη; 

Αριστοτέλης: Να σου πω ότι είναι σοκαριστικό, δεν είναι! Εμείς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε τις καταστάσεις. Το ότι δεν συμμετέχεις, δεν σημαίνει ότι δεν τις βλέπεις, ότι δεν γίνονται.

Τεό: Διαρκώς συμβαίνουν αυτά. Αυτή τη φορά είχαμε δολοφονία και μπορέσαμε να εμβαθύνουμε, αυτά όμως είναι γνωστά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Όσοι «γνώριζαν» το περιμένανε. Είχε γίνει και πριν δύο χρόνια με τη δολοφονία ενός Βούλγαρου οπαδού, που είχε έρθει να δει τον Άρη.

Τι θεωρείτε πως έφταιξε; Πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι μετά την δολοφονία;

Τεό: Η ατιμωρησία φέρνει συνέχεια στην κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Στην Ελλάδα ψάχνουμε αφόρμες να λέμε παχιά λόγια αλλά αν δεν αλλάξει ο καθένας τη νοοτροπία του για το ποδόσφαιρο και για τα αθλήματα, για το πως υποστηρίζει μία ομάδα, κοινώς αν δεν αλλάξει ο καθένας ξεχωριστά, δεν θα αλλάξει τίποτα. Και δεν θα αλλάξει κάτι με το να κλειστούν οι σύνδεσμοι…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr

Αριστοτέλης: Σοκαριστικός πάντα είναι ο χαμός ενός παιδιού, ενός ανθρώπου που δεν είχε ευθύνη. Όσοι πάνε και μαλώνουν για την μπάλα «ξύνονται» στην γκλίτσα, ψάχνονται. Αν όμως κάθομαι κάτω από την αυλή του σπιτιού μου, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου κάνει κάτι επειδή υποστηρίζω μία ομάδα. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, γιατί είναι μία κατάσταση που, βέβαια, υπάρχει παντού όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο,η πόλη έχει γίνει «Μεντεγίν», Κολομβία. 

Τεό: Και στην Αθήνα συμβαίνουν αυτά, υπήρξαν κι άλλα περιστατικά όπου άνθρωποι πήγαν στα νοσοκομεία, τα οποία προϊδεάζουν αν είναι κάτι τέτοιο.

Άρα η λύση ποιά είναι;

Αριστοτέλης: Η λύση δεν ξέρουμε ποια είναι. Αν είναι προσωπικό, αν είναι πολιτείας, αν είναι αστυνομίας. Φταίμε από λίγο όλοι αν και κυρίως ευθύνη φέρει η πολιτεία. Πρέπει να πάρει το κόστος και να πει «μέχρι εδώ». Αυτό που γίνεται με τους συνδέσμους μπορεί και να είναι μία λύση, μπορεί και να μην είναι. Δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω.

Θεωρείτε πως η δολοφονία του Άλκη θα ξεχαστεί σύντομα;

Τεό: Θεωρώ πως η δολοφονία του ‘Αλκη θα ξεχαστεί, ναι. Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Για να αλλάξει όλο αυτό, θέλει ριζικές αλλαγές, αλλαγή φιλοσοφίας. Άλλωστε ακόμη και για τους συνδέσμους χρειάζεται καταστατικό μητρώο για να πάρουν άδεια, όμως σχεδόν όλοι λειτουργούσαν παράνομα. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι αλλά δεν εφαρμόζονται.

Αριστοτέλης: Το θέμα είναι η φιλοσοφία. Πώς από την πρώτη στιγμή που ένα παιδί πηγαίνει στο γήπεδο εξελίσσεται και καταλήγει σε χούλιγκαν, για να πηγαίνει με την παρέα του για να κάνει φασαρίες.

Τεό: Επίσης να αναφέρω πως το σκηνικό αυτό έγινε εκτός γηπέδου ενώ τα μέτρα που παίρνουμε τώρα αφορούν το γήπεδο. Δεν λέω ποια είναι τα σωστά μέτρα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με αγώνα και γήπεδο, είχε σχέση με ομάδες που είχαν φτιαχτεί για να χτυπάνε.

Αριστοτέλης: Ήταν εγκληματίες που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

«Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία. Το να είσαι οπαδός, όμως, δεν σημαίνει ότι είσαι εγκληματίας. Ο μεγαλύτερος οπαδός είναι αυτός που σέβεται το δικαίωμα του αντιπάλου του»

Ποιά ομάδα έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς;

Αριστοτέλης: Όλες οι ομάδες έχουν φανατικούς οπαδούς. ‘Όταν υποστηρίζεις μία ομάδα, θες να είναι η καλύτερη. Για παράδειγμα στην Αγγλία η Θλί-βερπουλ (ξεκάθαρη η αδυναμία στον Κλοπ #not) λέγεται ότι έχει σκληρούς οπαδούς, αλλά δημιουργούν μία ατμόσφαιρα όμορφη, που δεν φέρνουν κανέναν σε αμηχανία.

Τεό: Δεν μπορώ να πω ποιοι οπαδοί είναι καλοί και κακοί. Υπάρχουν σάπια φρούτα σε όλους. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.

Αριστοτέλης: Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία. Οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Άλκη, ήθελαν απλά να κάνουν ένα έγκλημα. Ήθελαν να διοχετεύσουν την αρρώστια τους κάπου. Έτσι απλά, πήγανε μία μέρα και αποφασίσαν να βγουν παγανιά να σκοτώσουν κάποιον. 

Τεό: Να τονίσουμε όμως πως το να είσαι οπαδός, δεν σημαίνει ότι είσαι εγκληματίας. Ο μεγαλύτερος οπαδός, είναι αυτός που σέβεται το δικαίωμα του αντιπάλου του. Δεν πρέπει να έχει ποινικοποίηση, βαλθήκαμε να κλείσουν τους συνδέσμους! Βέβαια πολλοί υποστηρίζουν μαζί με τα χλωρά καίγονται τα ξερά…

Αριστοτέλης: Αν είναι να καούν τα χλωρά μαζί με τα ξερά, για να υπάρξει λύση, ας γίνει. Αρκεί να υπάρξει λύση…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

  

Υπάρχει όμως πράγματι λύση;

Τεό: Tο παρελθόν έχει δείχνει ότι δεν υπάρχει λύση

Άλλωστε και εμείς, θέλουμε να δώσουμε διαφορετικό τόνο σε σχέση με τον αθλητισμό. Προσπαθούμε να προτάξουμε τον χαβαλέ, το πείραγμα που λέμε στη Θεσσαλονίκη. Την ιδέα ότι ο αθλητισμός είναι ένα πράγμα που αξίζει για να περνάς καλά, όχι να στεναχωριέσαι. Αυτό το λιθαράκι θέλουμε να βάλουμε εμείς στη φιλοσοφία του κόσμου. Μόνο αν αλλάξουμε νοοτροπία θα υπάρξουν μέτρα.

Αριστοτέλης: Η ομάδα έχει συναίσθημα. Θα στεναχωρηθείς άμα χάσεις, όμως σε όλα υπάρχει μέτρο. Στεναχώρια με στεναχώρια, διαφέρει. Άλλο να μαλώσεις με την κοπέλα σου και άλλο να βγεις έξω και να μαχαιρώνεις κόσμο.

Τεό: Υπάρχουν κάποιες διαβαθμίσεις στη στεναχώρια και στο θυμό.

Προσωπικά θεωρώ πως είναι και θέμα κουλτούρας η συμπεριφορά στο γήπεδο

Τεό: Φυσικά είναι θέμα κουλτούρας το ποσό σε αφήνει η κοινωνία να κάνεις κάτι αν πας στο γήπεδο. Εάν θυμώσεις, πετάξεις ένα καρεκλάκι και δεν σου κάνουν τίποτα, θα το ξανακάνεις.

Αριστοτέλης: Και θα σε δει και ο άλλος και θα το κάνει και ο ίδιος!

Τεό: Σε άλλες χώρες σε βγάζουν έξω από το γήπεδο αν κάνεις το παραμικρό

Αριστοτέλης: Στο εξωτερικό, στα γήπεδα σε χωρίζει απλά ένα πεζουλάκι. Είναι εύκολο να γίνει το κακό αλλά δεν γίνεται.

Τεό: Δεν λέμε βέβαια να γίνει εκκλησία το γήπεδο, λογικό είναι να βρίσεις.

Αριστοτέλης: Εντάξει δεν μπορεί να γίνει κατηχητικό. Το γήπεδο μάλιστα, ήταν στο παρεθλόν ένας χώρος για να ξεσπάς. Παραδοσιακά, ο πιο απλός κόσμος πήγαινε κάποτε στα γήπεδα, τα πιο λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι είχαν τα περισσότερα προβλήματα. Στην περίπτωση αυτή, το ποδόσφαιρο ήταν το άθλημα πού πήγαινε κάποιος να ξεχαστεί. 

Τεό: Καλά πλέον και καθηγητές πανεπιστημίου βρίζουν στο γήπεδο.

Αριστοτέλης: Ο Πρετεντέρης πετάει και μπουκάλια στο γήπεδο.

Τεό: Εντάξει μπορεί να του γλίστρησε και έπεσε…

«Ο Κατσουράνης ήταν ακομπλεξάριστος, το να περπατάς με τον Μπακασέτα είναι σαν να περπατάς με ροκ σταρ»

Ποιά ήταν η αγαπημένη σας συνέντευξη ως τώρα;

Τεό: Πρόσφατα κάναμε μία από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις, με τον Τάσο Πάντο. Εγώ βέβαια, τις διαχωρίζω σε αυτό που περνάμε προς τα έξω και σε αυτό που αρέσει σε μας. Μπορεί εκείνη την ώρα να μην καταλάβουμε ότι θα κάνει πάταγο, αλλά εμείς να έχουμε περάσει όμορφα. Το αν ο κόσμος θα το αγκαλιάσει δεν μας απασχολεί πλέον τόσο πολύ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

Πολύ ωραία περάσαμε με τον Σαλπιγγίδη. Πέρασα ωραία γιατί ήταν από τις λίγες που είχαμε κάνει στα σπίτια αθλητών. Όπως και αυτή με τον Καραγκούνη. Όλες οι συνεντεύξεις είναι σαν παιδιά μας. Μπορεί σε κάποιες να μην είναι σωστό timing αλλά τις έχουμε ευχαριστηθεί. Επίσης με Πέλκα, Μπακασέτα και Σιωπή, στην Τραπεζούντα, περάσαμε τέλεια.

Αριστοτέλης: Εμένα μου άρεσε η συνέντευξη του Κατσουράνη. Ήταν το πρώτο μεγάλο όνομα που κάναμε συνέντευξη, ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλη ιστορία, ένας από τους καλύτερους παίκτες μίλησε σε εμάς. Και τρελάθηκα! Ήταν ακομπλεξάριστος, έχει καταφέρει τόσα πολλά. Σήκωσε το Euro και έκανε χαβαλέ με δύο τύπους από τη Θεσσαλονίκη.

Μου άρεσε, επίσης, με τη Δώρα Παντέλη. Ήταν επαγγελματίας. Πολύ διασκέδασα και την συνέντευξη με τον Χατζηχρήστο, τον ηγέτη της Original και πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Είπε πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Κάποια που να σας έχει μείνει αξέχαστη, για τον δικό σας λόγο…

Τεό: Μία συνέντευξη η οποία είναι μία κατηγορία μόνη της, είναι του Αλέφαντου, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός. Ήταν ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αριστοτέλης: Με Σιωπή και Μπακασέτα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Στην Τραπεζούντα ήταν διαφορετικά, γιατί έχουν τρομακτική σύνδεση οι δύο παίκτες με τον κόσμο. Το καταλάβαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αυτό έδωσε μία άλλη μαγεία. Ήταν ιδιαίτερες προσωπικότητες και οι δύο!  Ο Σιώπης είναι «καφενείο», είναι άλλο επίπεδο. Ο Μπακασέτας είναι γεννημένος ηγέτης! Έχει απίστευτη αύρα, είναι σαν ροκ σταρ, σαν να περπατάς με… τον Μick Jagger!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

Τεό: Όλα αυτά τα παιδιά έχουνε ένα κοινό. Είναι Έλληνες αθλητές διεθνείς, είναι νεαροί και παιδιά που έφυγαν από την Ελλάδα για να βρουν την Ιθάκη τους. Βρίσκονται στο εξωτερικό, διαφημίζουν τη χώρα, πάνε καλά με την εθνική και είναι χαρούμενοι σε πρωταθλήματα που υπάρχει πίεση. Απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα το έχουμε ξεχάσει.  Οι ποδοσφαιριστές βιώνουν πίεση και τοξικότητα, παρά απόλαυση.

Σίγουρα όμως θα υπήρξε και συνέντευξη που δεν πήγε όπως θέλατε

Αριστοτέλης: Μας άρεσαν όλες οι συνεντεύξεις με αθλητές. Εκίνη που δεν πήγε καλά, ήταν με τον Κοντοπίδη, η οποία δεν ανέβηκε κιόλας. Δεν περάσαμε καλά. Το κριτήριο είναι εμείς να περνάμε καλά

Τεό: Υπάρχουν συνεντεύξεις που δεν ήταν καλές αλλά ακόμα και μία άσχημη συνέντευξη – και το συγκρίνω με αυτό που μας είπε ο Πάντος για το 7-0 με τη Γιουβέντους – σου δίνει εμπειρία.

«Αυτά θα ρωτάγαμε αν είχαμε απέναντι μας σε μια συνέντευξη Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο»

Yπάρχει κάποιος που θα θέλατε να του πάρετε συνέντευξη και να μην μπορείτε;

Τεό: Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τους πάντες!

Περιμένα να ακούσω τον Αντετοκούνμπο για να είμαι ειλικρινής

Αριστοτέλης: Ακόμα και τον Αντετοκούμπο. Ο Αντετοκούμπο είναι το μήλον της Έριδος. Όποιος θέλει να κάνει συνέντευξη, θέλει να κάνει μαζί του προφανώς. Βέβαια αν θέλει πάμε και στην Αμερική,αν μας ακούει ο Γιάννης! (γέλια)

Τεό: Για μένα η μεγάλη πρόκληση είναι να κάνουμε τους τέσσερις ισχυρούς προέδρους μία συνέντευξη. Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και όχι κάτι σοβαρό, όχι μία τυπική συνέντευξη. Θέλουμε να βγάλουμε τον αστείο τους εαυτό.

Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Γιαννακόπουλος. Τρομερό. Τι θα τους ρωτούσατε;

Τεό: Τον Αλαφούζο θα τον ρωτούσα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, τον Μαρινάκη ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης από όσους έχουν.

Αριστοτέλης: Τον Μαρινάκη θα τον έβαζα να κάνει αναπαράσταση από ένα «ντου» στα αποδυτήρια και τον Μελισσανίδη θα τον έβαζα να μου κάνει μία πρόταση με λέξεις που μόνο αυτός ξέρει.Τον Γιαννακόπουλο θα τον ρωτούσα για το πρόγραμμα γυμναστικής. Έχει τρομερά αποτελέσματα, ο άνθρωπος έχει κορμάρα. Τον Αλαφούζο, θα τον ρωτούσα ποτέ θα πάρουμε εκπομπή!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News