Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός με +12 από τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ

Στο Κλ. Βικελίδης, το πρώτο φετινό γκολ του Ελ Αραμπί δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό καθώς ο Άρης με γκολ των Καμαρά, Γκάμα έκανε την ανατροπή και ο Χερμάν Μπούργος το 3Χ3.

Στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ με πολλές ρεζέρβες και υπό καταρρακτώδη βροχή, υπέταξε την τοπική ομάδα 2-0 χάρις στα γκολ των Ζαμπά, Μιχαηλίδη.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είδε τον Μπαράλες να απαντά στο γκολ του Αραούχο για να λυτρωθεί (2-1) στο τέλος από το γκολ που σημείωσε ο Τζαβέλλας στο 81΄

Στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι με τον Αϊτόρ (σημάδεψε το δοκάρι) αλλά πήρε τελικά τη νίκη (2-0) με δυο γκολ σε τρία λεπτά του φορμαρισμένου Παλάσιος.

Στη Νεάπολη, ο Παναιτωλικός με γκολ του Κορνέλιους στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη από τον Ιωνικό που είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 82΄με τον Λένις.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης. Τελικά τα κατάφερε με γκολ που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Βούρος και Φελίπε. 

Στο Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα, γεγονός που τον άφησε εκτός 6αδας (εκκρεμεί η έφεση για την αφαίρεση των 5 βαθμών).

 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Κυριακή 6 Μαρτίου

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-2

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2

Η βαθμολογία

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News