Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Βέλεθ, Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη χωρίς να υπολογίζει τους Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς και Ιωαννίδη.

Ούτε την Παρασκευή κατάφεραν να προπονηθούν οι Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς και Ιωαννίδης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ιατρικά προβλήματα και δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδια του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη χωρίς τους τρεις παίκτες και με περιορισμένες λύσεις.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το κυριακάτικο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Μακέντα, θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασαν λόγω ίωσης οι Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης.

Αντίθετα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λούντκβιστ. Βέβαια, ο Σουηδός μέσος χρειάζεται χρόνο και θα τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News