ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αναζητά έναν αξιόπιστο παρτενέρ του Λουίς Σουάρες

Οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούν επιθετικό περιοχής άξιο να σταθεί στο πλευρό του Σουάρες και εξετάζουν τρία πιθανά σενάρια απόκτησής του.

Μετά το κλείσιμο της μεταγραφής του Ροντρίγο Ντε Πάουλ (έπειτα από απαίτηση του Ντιέγο Σιμεόνε), δεν είναι πολλές οι εκκρεμότητες των πρωταθλητών Ισπανίας. Αφίχθη στη Μαδρίτη ο Μάρκος Πάουλο (πρώην της Φλουμινένσε), τον οποίο η Ατλέτικο είχε εξασφαλίσει από τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα η αναζήτηση έχει να κάνει με έναν αναπληρωματικπο τερματοφύλακα (αν τελικά ο Γκρίμπιτς φύγει ως δανεικός) και ένα αναπληρωματικό δεξί μπακ (αν βρεθει ομάδα για τον Βρσάλικο και τον Άριας.

Ωστόσο αυτό που «καίει» περισσότερο τον Σιμεόνε είναι να βρει έναν παρτενέρ για τον Λουίς Σουάρες ή εστω κάποιον, για να μην πέφτει όλο το βάρος του σκοραρίσματος στον Ουρουγουανό, ο οποίος με τα 21 γκολ που πέτυχε, χάρισε το πρωτάθλημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το θέμα είναι ο τρόπος, με τον οποίο οι «ροχιμπλάνκος» θα αποκτήσουν έναν ακόμη φορ περιοχής.

Αναμένοντας μία απόρριψη τύπου Κούμαν

Η… έμπνευση που είχε ο Κούμαν ήταν ένα απρόσμενο δώρο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ολλανδός για κάποιο λόγο αποφάσισε ότι δεν του έκανε ο Λουίς Σουάρες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία με ευχάριστο τέλος για την ομάδα του Σιμεόνε. Βλέπετε δεν αποκτάς κάθε μέρα έναν επιθετικό από το πάνω ράφι με ελεύθερη μεταγραφή.

Κάτι ανάλογο είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να συμβεί φέτος, είναι όμως μία πιθανότητα που δεν αποκλείουν, όσο περιμένουν τις κινήσεις των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Δανεισμός με οψιόν αγοράς

Είναι μάλλον ο ιδανικός τρόπος για μία προσθήκη. Είναι ακριβώς ό,τι είχε γίνει με τον Άλβαρο Μοράτα και πιο πρόσφατα με τον Μούσα Ντεμπελέ. Μάλιστα ο τελευταίος εμπλέκεται σε σενάρια επιστροφής του στο «Wanda Metropolitano».

Πρώτα η πώληση, μετά η αγορά

Το τρίτο σενάριο είναι και το πιο δύσκολο, προκειμένου να έρθει ένας επιθετικός πρώτης γραμμής. Αυτό είναι και το όνειρο του Ντιέγο Σιμεόνε και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακουστεί το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ωστόσο κάποιος πρέπει να «θυσιαστεί», για να έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα τέτοιο βήμα η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Το όνομα που παίζει πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες είναι αυτό του Σαούλ. Αν τελικά φύγει και δεν επιβεβαιωθούν τα καταλανικά σενάρια περί ανταλλαγής με τον Γκριζμάν, τότε η Ατλέτικο θα έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» έναν επιθετικό τύπου Λαουτάρο Μαρτίνες ή Ζεράρ Μορένο. Ο Λουίς Σουάρες χρειάζεται βοήθεια στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Στα διαστήματα που δεν έβαζε γκολ την περσινή σεζόν, υπήρχε πρόβλημα και για το λόγο αυτό οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούν τις κατάλληλες κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News