Άρης: Μια επική ανατροπή επί της ΑΕΚ σαν σήμερα - Ο Φοιρός και το τρικ με τον Λόντσαρ

Ο Άρης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο (10/04) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (χωρίς τον ασθενή Μπράμπετς για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν) και το ημερολόγιο μας θύμισε μια επική ανατροπή του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, σαν σήμερα 9 Απριλίου.

Ήταν 9 Απριλίου του 1995, όταν ο Άρης υποδέχτηκε την Ενωση στο Χαριλάου, μπροστά σε αρκετό κόσμο (8.127 εισιτήρια). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 23′ με τον Δημήτρη Σαραβάκο, ωστόσο πολύ γρήγορα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχάλης Κασάπης.

Ο Γιώργος Φοιρός δεν έχασε χρόνο και δοκίμασε ένα τρικ. Στο 29′ έβγαλε από την ενδεκάδα τον Γιώργο Κολτσίδα για να εκμεταλλευτεί το μειονέκτημα της ΑΕΚ και έριξε στο ματς τον Ζόραν Λόντσαρ, αν και είχε στην επίθεση τους Σαπουντζή και Μιλόγεβιτς. 

Ο Άρης βγήκε ολοκληρωτικά μπροστά και δικαιώθηκε λίγο πριν από το τέλος. Αν και κινδύνευσε να δεχτεί κι άλλο γκολ, ο αμυντικός Γιώργος Στρατηλάτης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 85′ και η χρυσή αλλαγή, ο Λόντσαρ, στο 90′ υπέγραψε την ανατροπή και έδωσε στον Άρη μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1. 

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Καρκαμάνης, Δημητριάδης, Χρυσοστομίδης, Κωνσταντινίδης, Στρατηλάτης, Κολτσίδας (29΄Λόντσαρ), Δαλκίδης (65΄Σαμώλης), Μπουγιουκλής, Ιβάν, Μιλόγεβιτς, Σαπουντζής.

AEK: Ατματζίδης, Αγορογιάννης, Παπαδόπουλος, Κούτουλας, Κωστένογλου, Βλάχος, Σαραβάκος, Σαβέφσκι, Δημητριάδης (69΄Κοπιτσής), Κωστής (46΄Μπορμπόκης), Κασάπης.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα aris.re

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News