Στέφανος Δέδας: «Μόνο εγώ δεν έχω κάνει προσφυγή στον Άρη, αχαριστία να με βρίζουν»

Στην επαναλαμβανόμενη κατάρρευση της ομάδας του στα εκτός έδρας και στο έλλειμμα αθλητικότητας στα γκαρντ στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη.

«Στην τελευταία περίοδο καταρρεύσαμε. Είναι λογικό γιατί δεν έχουμε αθλητικότητα στα γκαρντ. Ο αντίπαλος μας πιέζει όταν κουραστούμε και αυτή είναι η εικόνα. Εκτός έδρας δεν μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Στο τέλος αυτό που έγινε το έχουμε δει πολλές φορές εκτός έδρας».

 

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέβασε τους τόνους, λόγω των ύβρεων που είχε δεχτεί από μερίδα οπαδών του Άρη:

Αρχικά, είπε: «Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν καλύτερος στην τελευταία περίοδο. Είναι πολύ απλό, πίεσε τα γκαρντ μας και καταρρεύσαμε. Εκτός έδρας δεν έχουμε την ποιότητα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι με την αθλητικότητα και την πίεση παίζουν για  να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε σε καταπληκτική μέρα για να κρατηθούμε».

Εν συνεχεία, για τις επιστροφές παικτών, τόνισε: «Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες, ο Ανγκόλα θέλει έναν μήνα ακόμα, ο Λάνγκφορντ, ο Κόνιαρης ετοιμάζονται. Δεν ανησυχώ για το τελείωμα της σεζόν, έχουμε καλή ομάδα. Πρόβλημα είναι αυτές οι βραδιές που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σωματικά. Το ξέρει ο αντίπαλος και εκεί χτυπάει.

Τέλος, για την αντιμετώπιση του κόσμου -χωρίς να ερωτηθεί-, είπε: «Ο μοναδικός που δεν έχει κάνει προσφυγή σε αυτή την ομάδα (σ.σ. τον Άρη) είμαι εγώ για χρήματα μισής σεζόν (σ.σ. ήταν μέλος του τεχνικού τιμ το 2009-11). Το θεωρώ αχαριστία, να βρίζουν το σπίτι μου κάποιοι φίλαθλοι, όχι όλος ο κόσμος, για μια χρονιά που δούλεψα τζάμπα εδώ. Ίσως πρέπει να αλλάξω και εγώ την στάση μου, σεβασμός μηδέν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News