Άρης: Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μιχαλήτσο

Εurokinissi

Η οικογένεια του Άρη αποχαιρέτησε σε κλίμα οδύνης τον Γιάννη Μιχαλήτσο, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και προπονητή με τεράστια προσφορά στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης

Ήταν όλοι εκεί για τον Γιάννη Μιχαλήτσο που έφυγε με τη σημαία του Άρη. Η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συμπαίκτες του στον Άρη, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, οι προπονητές, οι παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε, οι συνάδελφοι του στην Πυροσβεστική.

Ήταν εκεί σύσσωμη η οικογένεια του Άρη για να αποχαιρετήσει μέσα σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν λάτρη του αθλητισμού, έναν πιστό στρατιώτη του Άρη.

Δεκάδες στεφάνια για τον Γιάννη Μιχαλήτσο, πολλοί φίλοι στο τελευταίο αντίο και όλοι οι άνθρωποι του. Συγκινητικός ήταν ο επικήδειος στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών στη Βούλγαρη, λίγο μόνο μέτρα μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης, όταν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του στήθηκαν δίπλα του μέσα σε δάκρυα. «Ποδοσφαιρικά βουνά», όπως οι Κούης, Φοιρός, Βένος, Τζιφόπουλος, Σεμερτζίδης, Δράμπης, Παντζιαράς, Ζελιλίδης στάθηκαν πλάι του και ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των παλαιμάχων, έσπασε και τελείωσε την ομιλία του με έναν κόμπο και λυγμούς.

Ήταν εκεί από τη νέα γενιά Χαριστέας, Κολτσίδας, Πρίττας, Γόγολος. Ήταν εκεί και οι αντίπαλοι του, Ορφανός, Αποστολίδης, Φορτούλα, Aδάμου, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρώην γραμματέας του υπουργείου Μακεδονίας ΤΘράκης και της ΕΠΣΜ, Γιώργος Λυσαρίδης, ο Γιώργος Χατζάρας και πολλοί άλλοι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News