Ρίκι Ρούμπιο: Το συγκινητικό μήνυμα της οριστικής αποχώρησης από το ΝΒΑ!

Ο Ισπανός γκαρντ επισημοποίησε το τέλος του από την κορυφαία λίγκα του κόσμου και έγραψε ένα κείμενο από καρδιάς γεμάτο πολλά συναισθήματα.

Ο Ρίκι Ρούμπιο το πήρε απόφαση. Μετά από αρκετή σκέψη (είχε αφήσει προ καιρού ένα… παραθυράκι), έβαλε τίτλους τέλους στην αγαπημένη του σχέση με το ΝΒΑ. Ο Ισπανός γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Η 30ή Ιουλίου ήταν μία από τις πιο σκληρές βραδιές της ζωής μου. Το μυαλό μου πήγε σε ένα σκοτεινό μέρος. Ήξερα κατά κάποιον τρόπο ότι πήγαινα προς αυτή τη κατεύθυνση, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έχανε τον έλεγχο της κατάστασης. Την επόμενη, αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου.

Μία μέρα, όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός, θα ήθελα να μοιραστώ την πλήρη εμπειρία μου μαζί σας, ώστε να μπορέσω να στηρίξω όσους βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις. Μέχρι τότε, θα ήθελα να κρατήσω τα πάντα ιδιωτικά, από σεβασμό στην οικογένειά μου και στον εαυτό του, καθώς ακόμα δουλεύω πάνω στην ψυχική μου υγεία. Αλλά είμαι υπερήφανος που μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα κάθε μέρα.

Ηθελα να γνωστοποιήσω αυτό το μήνυμα, γιατί σήμερα η καριέρα μου στο ΝΒΑ τελείωσε.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2009 στο Draft της Νέας Υόρκης. Τι όνειρο. Μετά από 12 σεζόν στην λίγκα, με τα πάνω και τα κάτω τους, έχω συλλέξει ωραίες αναμνήσεις και εξαιρετικές σχέσεις. Μινεσότα, Γιούτα, Φοίνιξ, Κλίβελαντ. Σας ευχαριστώ!

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνω στο Κλίβελαντ, το τελευταίο σπίτι μου. Ξέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο τελείωσαν τα πράγματα ήταν σκληρός. Δεν θα είχα ποτέ φανταστεί ότι θα εξελισσόταν έτσι η χρονιά, αλλά είναι ένας τρομερός οργανισμός με τον Κόμπι και τον Τζέι Μπι, που έδειξαν μεγάλο σεβασμό και κατανόηση για την κατάστασή μου, ενώ νοιάστηκαν για εμένα σαν άνθρωπο. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News