Ολυμπιακός: Του υποκλίθηκε και η Μίλαν! - «Πρέπει να τον συγχαρούμε, ήταν καλύτερος»

Η Μίλαν αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League.

Σε… θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60′), Παπακανέλλο (61′) και Μπακούλα (66′). Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Πλέον, ως νικητές του  Youth League οι ποδοσφαιριστές του Συλαϊδόπουλου θα έχουν μία θέση στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, με τον αγώνα να διεξάγεται στη Βραζιλία.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «ροσονέρι» αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και μεταξύ άλλων στο report του αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ανέφεραν: «Ο δυνατός Ολυμπιακός πανηγύρισε και πρέπει να τον συγχαρούμε που αποδείχθηκε καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάρις σε μία φονική του αντεπίθεση στο παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News