Καραπαπάς: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε ισοπαλίες»

Ο Κώστας Καραπαπάς με μία αιχμηρή απάντηση έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, αντέδρασε και έκανε την ανατροπή, με το ντέρμπι «αιωνίων» να ολοκληρώνεται με 2-2 και τους ερυθρόλευκους να τερματίζουν στην τρίτη θέση και να εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση και αναφέρθηκε τόσο στην επόμενη χρονιά των Πειραιωτών, όσο και στην συμπεριφορά οπαδών του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι πιο κυνικός απέναντι στους αντιπάλους του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πανηγυρίζει το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, καυτηριάζοντας παράλληλα και την εξύβριση από τους οπαδούς των πράσινων.

Το μήνυμα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

«Του χρόνου δεν έχει δώρα… Πάμε τώρα για τις 29 του Μάη! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7! Εμείς ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αλλά κάποιοι μπερδεύτηκαν. Επίσης ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ. Απόψε ήταν η δική μου, αλλού κάποια άλλη. Οι ΜΑΝΑΔΕΣ ΖΩΑ δεν φταίνε σε τίποτα», έγραψε σε story στο Instagram.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News