Παναθηναϊκός: Οι πέντε κινήσεις μετά την επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα!

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την διαμαρτυρία του στην Ευρωλίγκα για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Παρτιζάν και την απαράδεκτη διαιτησία που είχε (για άλλη μια φορά όλα αυτά τα χρόνια). Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν μέσω πέντε σημείων τα όσα έκαναν και αναμένουν.

Το τρίτο ημίχρονο με την Παρτιζάν ήταν «καυτό» διότι ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος πως «ενωμένος» δεν πρόκειται να αφήσει την ιστορία να συνεχίσει έτσι. Μετά και την απαράδεκτη συμπεριφορά των διαιτητών προς την ομάδα. Ετσι χωρίς να χαθεί χρόνος, προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα και υπάρχουν τα εξής πέντε σημαντικά σημεία.

Οι «πράσινοι» λοιπόν έστειλαν σκληρή επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ευρωλίγκα και μάλιστα θα υπάρξει άμεση αντίδραση διότι τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Επίσης, η ομάδα ζήτησε να αλλάξει ο κανονισμός με το «challenge» για να μειωθούν οι περιπτώσεις των λαθών.

Επίσης, η «πράσινη» ΚΑΕ ανέλαβε άμεσα τις ευθύνες της σχετικά με το περιστατικό με φίλο της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή και τόνισε πως θα του απαγορευτεί η είσοδος στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα οι «πράσινοι» έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο τους.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

1.«Ο Παναθηναϊκός απέστειλε σκληρή επιστολή στην Ευρωλίγκα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και δυστυχώς απέδειξαν πως δεν έχει αλλάξει ακόμη το παραμικρό στα κακώς κείμενα της διαιτησίας. Σε αυτή ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν θα ανεχθεί να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά που αδικούν κατάφορα την ομάδα μας (έχει αποσταλεί το σχετικό υλικό)».

2.«Η ομάδα μας παράλληλα στέλνει πρόταση προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός που αφορά στο δικαίωμα χρήσης «challenge» από τον προπονητή με σκοπό να μειωθούν οι περιπτώσεις λαθών που κρίνουν και επηρεάζουν τα αποτελέσματα».

3.«Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα όπου και θα συζητηθούν πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στο προϊόν και στα όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, τα οποία χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης».

4.«Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται πλήρως την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποδεχθεί και να επιτρέψει συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος, την εικόνα και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο. Ως εκ τούτου ενημερώνει πως θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το γεγονός με τον φίλαθλο που με την πράξη του προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και καταγράφηκε και από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Στον συγκεκριμένο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος στις αναμετρήσεις της ομάδας μας».

5.«Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλα τα απαράδεκτα και μη αποδεκτά γεγονότα που έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση σε όλους μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News